Ali Sunal Kemal Sunal'ın doğum gününü kutladı! "İyi ki doğdun melek babam"

11 Kasım 1944 tarihinde doğan Yeşilçam'ın unutulması ismi Kemal Sunal unutulmadı. Oğlu Ali Sunal ve kızı Ezo Sunal sosyal medya hesaplarından usta sanatçının doğum gününü kutladı.

Türk sinemasına sayısız eser kazandıran usta sanatçı Kemal Sunal, 2000 yılında bir uçak yolcuğunda kalp krizi geçirerek hayata gözlerini yummuştu. Usta sanatçı 11 Kasım doğum günü olması sebebiyle anılıyor.

Kendisi gibi oyuncu yetiştirdiği oğlu Ali Sunal ve kızı Ezo Sunal'ın sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlar, sanatçının tüm sevenlerine duygu dolu anlar yaşattı.

Ali Sunal Kemal Sunalın doğum gününü kutladı

Ali Sunal Kemal Sunalın doğum gününü kutladı

Ali SunalİLİŞKİLİ HABERAli Sunal'dan annesine duygusal mesaj! "Biraz kıskanmış olabilirim..."

"İYİ Kİ DOĞDUN MELEK BABAM"

Ali Sunal, minik kızının dedesi Kemal Sunal'ın fotoğrafını tuttuğu kareyi paylaşarak, "Canım babam güzel babam sen hep bizimlesin gitmene hiç izin vermedi sevenlerin. Çocuklarımızı seni tanıtarak anlatarak büyütüyoruz hepimiz. İyi ki doğdun melek babam seni çok seviyor ve özlüyorum yakışıklım…" dedi.

Ezo Sunal Kemal Sunalın doğum gününü kutladı

Ezo Sunal Kemal Sunalın doğum gününü kutladı

Ezo Sunal da paylaşımında, "Ben de bu fotoğrafla kutlamak istedim doğum gününü… Sanırım babamı öperken çekilen son fotoğrafımız… Gülmekten de öpememişiz bile… Canım babam" ifadelerine yer verdi.

Genellikle Şaban karakteriyle tanıdığımız Kemal Sunal'ın filmleri günümüzde de izlenmeye devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Bahar Kapıda bu hafta Ege'nin çiçeği İzmir Tire'ye konuk oldu!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0