Mehmet Ali Erbil'in yalın ayak perişan hali herkesi korkuttu! Kadıköy merdivenlerinde...

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil son haliyle herkesi korkuttu. Sağlık problemi yaşayan ve günlerinin çoğunu evde geçiren ünlü şovmen, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada ünlü futbolcu Ronaldo ile konuştuğunu sanarak gündeme gelmişti. Bu sefer de Kadıköy'de görüntüleriyle herkesi şaşırtan Mehmet Ali Erbil yine gündeme gelmeyi başardı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Son dönemlerle sosyal medyada sık sık yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen Mehmet Ali Erbil'in son görüntüleri herkesi şaşkına çevirdi. Perişan bir halde Kadıköy merdivenlerinde görüntülenen ünlü şovmenin ayakkabısız ve yürümekte zorlanan perişan bir halde kalkmaya çalışması korkuttu. Ünlü şovmenin o görüntüleri sosyal medyada çok konuşulurken tartışma konusu oldu.

Mehmet Ali Erbil

Mehmet Ali Erbil

ÇEVREDEKİLER YARDIM ETTİ

Ünlü şovmeni o halde gören çevredeki insanlar yardıma koştu. O sırada oradan geçenler halsiz görünen Erbil'in üzerine ceket atarak ayağa kaldırmak için yardımcı oldular. Görenleri şaşkına çeviren ünlü şovmenin o halleri hayranlarını korkuttu.

Mehmet Ali Erbil

Mehmet Ali Erbil

TİKTOK İÇİN BUNU DA YAPTI DEDİRTTİ!

Sosyal medyada gündem olan bu görüntüler kullanıcıları ikiye böldü. Bazı kullanıcılar Erbil'in yaşadığı sağlık probleminden dolayı bu hale geldiğini söyleyerek ünlü şovmen için üzülürken, bazı kullanıcılar ise "TikTok için daha neler yapacaksın?" yorumunda bulundu ve şovmenin bunları sosyal medya için yaptığını ileri sürdü.

Mehmet Ali Erbil

Mehmet Ali Erbil

İŞİN ASLI ORTAYA ÇIKTI

O korkutan görüntülerin asıl sebebi ortaya çıktı. Yalınayak, perişan görüntüleriyle sosyal medyada gündem olan Mehmet Ali Erbil, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak o görüntülerin asıl sebebini ortaya çıkardı. Fotoğrafını paylaşarak üzerine "Sağlıkla ilgili bir problemim yok sete devam" notunu yazarak görüntülerin setten olduğunu belirtti.

Mehmet Ali Erbil Paylaşım

Mehmet Ali Erbil Paylaşım

İşte Mehmet Ali Erbil'in yalınayak, korkutan o görüntüleri:

Eski manken Burcu Özüyaman'ın nikahını kıyan Nihat Hatipoğlu düğün hakkında açıklama yaptı!

İLİŞKİLİ HABER

Eski manken Burcu Özüyaman'ın nikahını kıyan Nihat Hatipoğlu düğün hakkında açıklama yaptı!
Nükhet Duru'nun 'tayt tartışmasına' Pınar Altuğ'da katıldı!

İLİŞKİLİ HABER

Nükhet Duru'nun 'tayt tartışmasına' Pınar Altuğ'da katıldı!

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 6

MAHMUTm 1 yıl önce

Beter ol

Karaoğlan 1 yıl önce

Zırtonun teki, şimdiye kadar bunu istismardan falan neden şikayet etmediklerine şaşırıyorum

abdullah ünal 1 yıl önce

bıraksaydınızda orada geberseydi daha cok tıklanırdı

Hakan 1 yıl önce

Para adamı maymunda eder böyle

Levo 1 yıl önce

Havada gördüğü dişi sineğe sulanan bi adam ama abartıyonuz

Yorumların Tümünü Okuyun