Nükhet Duru'nun 'tayt tartışmasına' Pınar Altuğ'da katıldı!

Geçtiğimiz günlerde Nükhet Duru'nun "Ne olur bu tayt olayına bir 'dur' deyin artık demesiyle sanat camiasından pek çok ünlü tayt tartışmasına girmişti. Magazin gündemini meşgul eden tayt tartışmasına Pınar Altuğ'da katıldı.

Geçtiğimiz günlerde "ne taytmış arkadaş" diyeceğimiz bir olay yaşanmıştı. Nüket Duru kadınların tayt giymesinden rahatsız olmasını "Ne olur bu tayt olayına bir 'dur' deyin artık. Tunikle giyilirse tamam ama çorapla sokakta dolaşan bir sürü hanımefendi var. Bu görüntü hoş değil" sözleriyle dile getirmesinin ardından magazin gündemini bir hayli meşgul etmişti. Birçok ünlü ise bu konu hakkında yorumunu dile getirmişti. Etilerde kadrajlara yansıyan Pınar Altuğ ise tayt tartışması hakkında yorumlarını dile getirdi.

pınar altuğ tayt tartışması

pınar altuğ tayt tartışması

DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ

Bir mağaza çıkışı sportif kıyafetleri ile görüntülenen oyuncu Pınar Altuğ, aceleci hareketleri ile dikkatleri üzerine çekti. Hem telefonla konuşup hem de işlerini halletmeye çalışan Altuğ "Bir yandan arkadaşımla telefonla konuştum, diğer yandan işimi bitirmeye çalışıyorum. Trafik başlıyor köprüye gireceğim, koşuyorum" söylemlerinde bulundu.

pınar altuğ

pınar altuğ

"ONUN ÖZGÜRLÜĞÜ"

Güzel oyuncuya Nükhet Duru'nun gündemi sarsan 'tayt tartışması' sorulmasıyla 48 yaşındaki Altuğ şu ifadelere yer verdi: 

"Bu konuda ben bile bazen kendimle çelişiyorum, çünkü benim için estetik görüntü önemlidir. Kadın, adam, çoluk, çocuk meselesi değil, güzel bir şey görmek hepimizin hoşuna gider. İyi bir vücut görmek hepimizin hoşuna gider. Biri şık giyindiğinde 'Bugün ne kadar hoşsun' deriz birbirimize. Beğenmediğin zaman 'Bugün çirkin olmuşsun' demek doğru mu? Doğru. Ben de bir yandan giyindiğimde iyi görüneyim isterim ama bu özgürlüğü kısıtlamakta olmamalı. Bazen 'Keşke giymeseymişim' derim, sonra da 'Giymek istemişse giymiştir, onun özgürlüğü' derim. Kendi içimde bile çelişkili konu. O yüzden Nükhet’e ne 'haklı' ne de 'haksız' diyeceğim."

pınar altuğ

pınar altuğ

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Zeynep Bastık fotoğraf çektirmek isteyen hayranına bakın nasıl tepki verdi!

Mehmet Ali Erbil'in yalın ayak perişan hali herkesi korkuttu! Kadıköy merdivenlerinde...

İLİŞKİLİ HABER

Mehmet Ali Erbil'in yalın ayak perişan hali herkesi korkuttu! Kadıköy merdivenlerinde...
Eski manken Burcu Özüyaman'ın nikahını kıyan Nihat Hatipoğlu düğün hakkında açıklama yaptı!

İLİŞKİLİ HABER

Eski manken Burcu Özüyaman'ın nikahını kıyan Nihat Hatipoğlu düğün hakkında açıklama yaptı!
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0