Deprem tatbikatı sırasında AFAD'da Edis'ten Martılar çaldı!

Düzce Depremi'nin 23'üncü yılı dolayısıyla depremin meydana geldiği saat 18.57'de AFAD koordinasyonunda gerçekleştirilen deprem tatbikatında yaşananlar sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. AFAD başkanının canlı yayında açıklama yaptığı anda arkadan ünlü şarkıcı Edis'in "Martılar" şarkısının çalması herkesi şaşırttı.

12 Kasım 1999 yılında gerçekleşen Düzce depreminin 23'üncü yıldönümünde depremin meydana geldiği saat 18.57'de Türkiye geneli ve KKTC'de "Deprem Anı Ülke Tatbikatı" gerçekleştirildi. Birkaç gündür vatandaşların telefonlarına tatbikat mesajı gönderen AFAD, radyo ve televizyonlardan da duyurularda bulunmuştu. 

Türkiye'nin 81 ilinde ve KKTC'de eş zamanlı olarak gerçekleştirilen tatbikat Kanal D ekranlarında canlı bir şekilde yayınlandı. "Çök kapan tutun" tatbikatının yapıldığı sırada ünlü şarkıcı Edis'in "Martılar" şarkısının arkadan çalması sosyal medyaya damga vurdu. Kendi şarkısının AFAD tatbikatı sırasında çalındığını gören Edis ise Twitter hesabından "Bana kendi şarkımla çök kapan yaptırdınız ya" şeklinde esprili bir paylaşımda bulundu. 

Edis Twitter paylaşımı

Edis Twitter paylaşımı

Engin Altan Düzyatan'dan olay eleştiri! "Oyunculuğa bakarım"

İLİŞKİLİ HABER

Engin Altan Düzyatan'dan olay eleştiri! "Oyunculuğa bakarım"
Kömürlükte doğup arabeskin yıldızı olan Segah'tan yürek parçalayan açıklamalar!

İLİŞKİLİ HABER

Kömürlükte doğup arabeskin yıldızı olan Segah'tan yürek parçalayan açıklamalar!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0