Engin Altan Düzyatan'dan olay eleştiri! "Oyunculuğa bakarım"

Oyuncu Engin Altan Düzyatan, önceki gün Emirgan'da görüntülendi. Unutulmaz dizi Diriliş Ertuğrul'un yıldızı Düzyatan, son zamanlarda çok takipçisi olan kişilerin ekranlarda olmasını eleştirdi. Ünlü oyuncu, "Bu benim için bir ölçüt değil, ben oyunculuğa bakarım" dedi.

Son olarak TRT1'de Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisinde rol alan başarılı oyuncu Engin Altan Düzyatan, Çöp Adam projesi ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz gün Emirgan'da objektiflere yansıyan Düzyatan, basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet etti. "Bir filmimiz festivallere hazırlanıyor şu anda. Onun dışında '4 Mevsim' diye bir film yaptık, o da montaj aşamasında. Oyunculuk benim için bitmeyecek bir şey ama güzel projeler oldukça yapımcılık tarafında da beni sık sık görebilirsiniz. Bazıları için riskli bir iş olarak görünebilir ama benim için bu iş bir tutku" dedi.

Öte yandan oyuncu, gündemde tartışma konusu olan çok takipçili oyuncular hakkında gelen soruları yanıtladı.

Engin Altan DüzyatanİLİŞKİLİ HABEREngin Altan Düzyatan'a büyük şok! Oğlu uykusundan kaldırmak için...

"TAKİPÇİ SAYISINA DEĞİL OYUNCULUĞA BAKARIM"

Son olarak sosyal medyada yüksek takipçili oyuncuların popüler olması konusundaki fikri sorulan Düzyatan, "Evet, böyle bir durumlar olduğunu duymuştum daha önce. Benim bir için bir ölçüt değil, ben oyunculuğa bakarım ama bir yandan da dünya buraya doğru ilerliyor" ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Umut Mürare'den yeni eser, yeni klip 'Kun feyekûn'

Deprem tatbikatı sırasında AFAD'da Edis'ten Martılar çaldı!

İLİŞKİLİ HABER

Deprem tatbikatı sırasında AFAD'da Edis'ten Martılar çaldı!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0