Ebru Şallı'ya şiddet gördüğü iddia edilen eşinden milyonluk jest!

Ebru Şallı eşi Uğur Akkuş tarafından şiddet gördüğü iddialarıyla gündeme gelmişti. Ünlü çift tüm söylentileri sosyal medya hesaplarından yalanlamıştı. Ardından iş insanı Uğur Akkuş, Şallı'ya milyonluk jest yaparak dikkatleri üzerine çekti.

Eski model Ebru Şallı, trafikte seyir halindeyken eşi Uğur Akkuş'un fiziki şiddetine maruz kaldığına yönelik iddialarla gündem olmuştu. Çıkan haberler üzerine ünlü çift sosyal medya hesaplarından iddiaları yalanlamıştı. İkili, önceki akşam Bebek'te baş başa yemek yerken görüntülendi. Kameralara yansıyan Şallı, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Öte yandan bu olaylardan sarsılan Şallı'ya eşi Akkuş'un milyonluk hediyesi tüm gözleri iş insanının üzerine çekti.

Ebru Şallı

Ebru Şallı

Ebru Şallı şiddet gördüğü iddia edilen eşiyle herkese nispet yaptı!İLİŞKİLİ HABEREbru Şallı şiddet gördüğü iddia edilen eşiyle herkese nispet yaptı!

"EŞİMLE ARAMDA DARP OLAYI OLMADI"

Eşi ile arasındaki darp iddiaları hakkında son kez konuşan Şallı, "Bu konuyla ilgili açıklamamı yaptım. Darp olayı olmadı. Eşimle hiç bir zaman küsmedim. Eşim mekanda, ben de eczaneden bir şey almaya geldim. Birazdan çıkacağız. Moral bozmayacak şeyler soracaksanız konuşmaya devam edelim" dedi.

Uğur Akkuş Ebru Şallıya milyonluk hediye aldı

Uğur Akkuş Ebru Şallıya milyonluk hediye aldı

11 MİLYONLUK HEDİYE

Ayrıca eski model, eşi Uğur Akkuş'un kendisine aldığı 11 milyon TL değerindeki Bentley Continental ile de adeta düşman çatlattı. Gazetecilerin Uğur Akkuş'a, "Yeni aracınızı Ebru hanıma barışma hediye olarak mı aldınız?" sorusuna "Biz hiç küsmedik ki, barışalım. Ben eşime hediye almak için sebep aramam" diyerek yeni araçlarıyla alandan uzaklaştılar.

Ebru Şallının 11 milyonlık arabası

Ebru Şallının 11 milyonlık arabası

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Sinan Albayrak Kasaba Doktoru'nun setinden görüntüler paylaştı

Kaan Urgancıoğlu'ndan korkutan kaza!

İLİŞKİLİ HABER

Kaan Urgancıoğlu'ndan korkutan kaza!
Mahmut Tekdemir'in eşi Eda Tekdemir'den  ağır sözler! "Soframdan nem alan pislikler"

İLİŞKİLİ HABER

Mahmut Tekdemir'in eşi Eda Tekdemir'den ağır sözler! "Soframdan nem alan pislikler"

BİR YORUM YAPIN 0