Mahmut Tekdemir'in eşi Eda Tekdemir'den  ağır sözler! "Soframdan nem alan pislikler"

Galatasaray'ın Başakşehir'i 7-0'lık tarihi bir skor atmasının ardından maç sosyal medyada gündem haline geldi. Maç hakkında paylaşımlarda bulunanlardan en dikkat çeken isim ise Başakşehir kaptanı Mahmut Tekdemir'in eşi Eda Tekdemir oldu. Ağır sözler söyleyen Eda Tekdemir, "Soframdan nem alan pislikler" diyerek ülke gündemine oturdu.

Galatasaray- Başakşehir karşılaşmasından sonra 7-0'lık bir mağlubiyetle yenilen Başakşehir, sosyal medya gündemini sarstı. Birçok paylaşımda bulunan maç severlerin en dikkat çeken ismi ise Başakşehir'in kaptanı Mahmut Tekdemir'in eşi Eda Tekdemir'den geldi. 

Eda tekdemirden agır sözler

Eda tekdemirden agır sözler

"KESER DÖNER SAP DÖNER"

Instagram hesabından videolu paylaşım yapan Eda Tekdemir, "7’yle siz sevinin. Tabi biz sizin için çok büyük bir rakibiz. Ama keser döner, sap döner. Biz sizi o sahaya gömeriz." dedi. Bu açıklamalardan sonra ülke gündemine oturan Eda Tekdemir gelen yorumlara karşı cevap verdi.

Mahmut tekdemirin eşi eda tekdemir

Mahmut tekdemirin eşi eda tekdemir

"LAFIM CAMİALARA DEĞİL"

Yaptığı yorumlardan sonra tekrar açıklama yapma gereği duyan Tekdemir, "Lafım benim soframdan nemalananlara. Camialara değil. Üstüne alınan varsa da, yapacak bir şey yok. Bu kadar." ifadelerini kullandı.

Mahmut Tekdemir

Mahmut Tekdemir

"SOFRAMDAN NEMALANAN PİSLİKLER"

Sert açıklamalarda bulunan Eda Tekdemir, "Bu arada arkadaşlar heyecan yapmayın. Dedim ya, reelde aslan parçaları, etrafımda kedi yavruları dediğim, benim soframdan nemalanan pislikler. Benden bilet dilenen, camia için çırpınan, onu bunu tanıyım modunda gezen tipler var ya. Bir tanesi cevap yazamadı. Ama çok desteklerinizi aldım teşekkür ediyorum." dedi.

eda tekdemir

eda tekdemir

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Alzheimer olduğu söylenmişti! Muazzez Abacı'dan sürpriz video...

Ebru Şallı'ya şiddet gördüğü iddia edilen eşinden milyonluk jest!

İLİŞKİLİ HABER

Ebru Şallı'ya şiddet gördüğü iddia edilen eşinden milyonluk jest!
Kral Charles personeline kıyamadı! Krizden etkilenen çalışanları için kesenin ağzını açtı

İLİŞKİLİ HABER

Kral Charles personeline kıyamadı! Krizden etkilenen çalışanları için kesenin ağzını açtı
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

yazık 1 yıl önce

adamım diye ortalıkta gezenlerin eşleri ne durumda