Gökçe Bahadır'ın yeni evi tam bir servet değerinde!

Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır evlendikten sonra yatırım yapmaya devam ediyor. Bahadır, Bodrum’dan 1,5 milyon TL’ye zeytinlik satın aldığını duyurmuştu. Şimdide ünlü oyuncu Bodrum'dan 10 milyon TL’ye ev satın aldı.

Geçtiğimiz günlerde Emir Ersoy ile evlenen Gökçe Bahadır, iki yıl önce Alaçatı’da 4 milyon TL’ye satın aldığı daireyi, 6 milyon TL’ye elinden çıkardı. Bahadır’ın, oradaki evi yatırım için aldığı ve oturmadığı ortaya çıktı. Son dönemde reklam filmlerinde boy gösteren oyuncu, satıştan elde ettiği miktarın üzerine 4 milyon TL daha üzerine koyarak, Bodrum’a geçti.

FİYATI DUDAK UÇUKLATTI!

Zeytinlik alıp arsaya da yatırım yapan Bahadır'ın, Bodrum Gümüşlük’ten yaklaşık 10 milyon TL’ye ev aldığı öğrenildi.

Ünlü ismin, İstanbul’da olmadığı dönemde eşiyle yeni aldığı evinde yaşayacağı öğrenildi. Oyuncunun, kazandığı parayı gayrimenkule yatırdığı söyleniyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

CZN Burak Devlet başkanı gibi ağırlandı!

Emine Erdoğan İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısında hayatını kaybedenlere başsağlığı diledi

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısında hayatını kaybedenlere başsağlığı diledi
Zeliha Sunal acı haberi duyurdu: Eşimi, Nazmi'mi kaybettim!

İLİŞKİLİ HABER

Zeliha Sunal acı haberi duyurdu: Eşimi, Nazmi'mi kaybettim!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0