Zeliha Sunal acı haberi duyurdu: Eşimi, Nazmi'mi kaybettim!

Türk pop müzik şarkıcılarından Zeliha Sunal'ın eşi Nazmi Sunal hayatını kaybetti. Acı haberi Zeliha Sunal sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı.

Türk pop müziğinin sevilen şarkıcılarından biri olan Zeliha Sunal eşi Nazmi Sunal kaybetti. Eşini kalp krizinden kaybeden ve büyük acı yaşayan Sunal, eşinin vefat haberini duygusal sözlerle sosyal medya hesabından paylaştı.

"EŞİMİ, EN YAKIN ARKADAŞIMI KAYBETTİM"

Eşiyle olan fotoğrafını "Sevgili dostlarım, Sevgili yol arkadaşım, eşim, sevgilim, davulcum, orkestra şefim, akıl hocam ,dışişleri bakanım, teknik işer sorumlum, destek ve motivasyon vericim ,canım Nazmi’mi kaybettim. Onunla geçirdiğim zamanlar bana hiç yetmedi. Ama Nazmi’mi sonsuz yolculuğuna uğurluyorum şimdi. Bana telefon ve mesajlarınızla çok destek verdiniz ,sağolun. Bugün (13/11/2022) cenazesi Zincirlikuyu camiinde kılınacak ikindi namazından sonra (15:30) Zincirlikuyu mezarlığında toprağa verilecektir." notuyla paylaşan şarkıcı acı haberi sevenlerine duyurdu.

Zeliha Sunal paylaşım

Zeliha Sunal paylaşım

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Alzheimer olduğu söylenmişti! Muazzez Abacı'dan sürpriz video...

Gökçe Bahadır'ın yeni evi tam bir servet değerinde!

İLİŞKİLİ HABER

Gökçe Bahadır'ın yeni evi tam bir servet değerinde!
Şarkıcı Adele sesini korumak için 9 milyon lira harcadı!

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Adele sesini korumak için 9 milyon lira harcadı!
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0