Elon Musk'a Vedat Milor'dan sonra Haluk Levent'ten de tepki!

Elon Musk, Twitter'ı satın alır almaz hemen mavi tiki paralı hale getirerek birçok kişinin tepkisini çekmişti. Musk, son attığı adımla, Haluk Levent'i de üzdü.

Geçtiğimiz günlerde Twitter'ı satın aldıktan sonra yaptığı açıklamalarla gündem olan Elon Musk  Mavi tikin paralı hale getireceğini de açıklamıştı. Musk aynı zamanda Twitter'daki sahte ve kullanılmayan hesapların silineceğini de duyurmuştu. 

Musk'un Musk'un bu konuda attığı adımdan etkilenen isimlerden biri Vedat Milor oldu. Milor, Twitter'da mavi onay işareti için ücret alınmaya başlamasının ardından mavi onay işaretini iptal edeceğini açıkladı.

Vedat MilorİLİŞKİLİ HABERVedat Milor'dan şaşırtan Twitter kararı! Kimse bunu beklemiyordu

Attığı adımdan etkilenen  bir diğer isimse şarkıcı Haluk Levent oldu. Kurduğu AHBAP Derneğiyle pek çok kişiye yardım elini uzatan ve bu konudaki etkileşimler için de Twitter'ı aktif bir şekilde kullanan Haluk Levent hesabından yaptığı paylaşımla 80 bine yakın takipçisinin bir anda yok olduğunu açıkladı.

"NE YAPTIM SİZE ULEN"

Yaşadığı şaşkınlığı, "Bugün  6 milyon 200 bin civarı (tam hatırlamıyorum) takipçim vardı. 80 bine yakın takipçim yok oldu. Bi anda 80 bin! Nereye gittiniz be ya? Ne yaptım size ülen!" sözleriyle dilen getiren Levent hemen ardından attığı Tweetle konuya aydınlık getirdi.

haluk levent

haluk levent

Haluk Levent yaşanan bu takipçi kaybının nedenini ise, "Twitter fake (yumurta) veya kullanılmayan hesapları siliyormuş meğer. Valla billa yumurta takipçi satın almadım" sözleriyle ifade etti.

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0