Haluk Levent'in Ecrin Meydan paylaşımı herkesi ağlattı!

Geçtiğimiz günlerde İstiklal Caddesi'nde gerçekleşen hain terör saldırısında vatandaşlardan Yusuf Meydan ve küçük kızı Ecrin hayatını kaybetti. Sanatçı Haluk Levent de sosyal medya hesabından minik kız ile ilgili yaptığı paylaşımla yürekleri dağladı. Ünlü şarkıcı baba-kız hakkındaki bir gerçeği açıkladı.

Taksim İstiklal Caddesi'nde akşam üzeri terör örgütü tarafından bir bombalı saldırı meydana geldi. Saldırıda 6 kişi hayatını kaybederken, 81 kişi de yaralandı. Vefat edenlerin arasında bulunan bir baba-kızın hikayesi ise yürek burktu. Ünlü sanatçı Haluk Levent, konuya dair sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Haluk Levent

Haluk Levent

ÇOCUK EVLERİ KOORDİNASYON MERKEZİ'NDE GÖREV YAPIYORDU

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Bakan Yanık, şu ifadeleri kullandı:

Yusuf Meydan ve kızı Ecrin Meydan

Yusuf Meydan ve kızı Ecrin Meydan

"Yüreğimiz İstanbul’daki hain saldırıdan gelen acı haberle yandı. Çalışma arkadaşımız Yusuf Meydan ve kızı Ecrin’i kaybettik. Ailesinin, yakınlarının ve çalışma arkadaşlarımızın başı sağ olsun. Bir baba ve kızının hayatını kaybetmesine neden olan bu kalleş saldırıyı lanetliyorum." 

Yusuf Meydan'ın Adana'da Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü'nde çalıştığı ve izinli olarak İstanbul'a gittiği öğrenildi.

ecrin meydan

ecrin meydan

"İSTANBUL'A KIZ İSTEMEYE GELDİLER"

Olayda hayatını kaybeden Ecrin'in küçüklük fotoğrafı sosyal medyada yayıldı. Minik Evrin'in fotoğrafını profil resmi yapan şarkıcı Levent, baba-kız hakkındaki acı gerçeği açıkladı.

Sanatçı, "Profil fotomdaki Ecrin’in 3 yaşındaki hali.Ecrin'in şimdiki hali sağda gördüğünüz foto. 9 yaşındaydı. (Hepimiz küçüklük fotosunu kullandık) Adana’dan ailece İstanbul’a amcasına kız istemeye geldiler. Dün Adana’ya döneceklerdi. Baba Ecrin'e İstiklal caddesini göstermek istedi" ifadelerini kullandı.

Apple'ın kurucusu Steve Jobs'un terlikleri açık artırmaya çıktı! Rekor fiyata satıldı

İLİŞKİLİ HABER

Apple'ın kurucusu Steve Jobs'un terlikleri açık artırmaya çıktı! Rekor fiyata satıldı

BİR YORUM YAPIN 0