"Barış Akarsu Merhaba" film galasında Nesrin Akarsu'dan ilk açıklamalar!

Anadolu rock müziğinde bir dönem fırtınalar estiren, 2007 yılında trafik kazasında kaybettiğimiz merhum sanatçı Barış Akarsu'nun hayatını anlatan "Barış Akarsu Merhaba" filminin galası geçtiğimiz akşam gerçekleştirildi. Galaya başrol oyuncularının yanında merhum sanatçının babası Selahattin Akarsu ile kız kardeşi Nesrin Akarsu da katıldı. Nesrin Akarsu'dan yasemin.com'a özel samimi film açıklamaları geldi.

Rock müziğin önemli isimlerinden Barış Akarsu, 2007 yılında geçirdiği trafik kazasında aramızdan ayrıldı fakat sanatçıya duyulan ilgi ve sevgi hiç eksilmedi. Vefatı herkesi üzen merhum sanatçının hatıraları hala yaşatılmaya devam ediyor. İsmail Ege Şaşmaz'ın Barış Akarsu'yu canlandırdığı ve Almila Ada ile başrolü paylaştığı "Barış Akarsu Merhaba" filmi 18 Kasım'da izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor. Yönetmenliğini ve senaristliğini Mert Dikmen'in yaptığı filmin galası ise geçtiğimiz akşam gerçekleştirildi. Ünlü isimlerin katılım gösterdiği galada başrol oyuncularının yanında sanatçının babası Selahattin Akarsu ile kız kardeşi Nesrin Akarsu da yer aldı. Duygusal anlar yaşanan galada oyuncular film ve Barış Akarsu hakkında açıklamalar yaparken Nesrin Akarsu'nun film ile ilgili samimi açıklamaları dikkat çekti.

"BARIŞ AKARSU MERHABA" FİLM GALASI:

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI!

Yoğun katılımın sağlandığı galada merhum sanatçının hayranları maketinin önünde hatıra fotoğrafı çekilirken, sanatçının şarkılarını gösterim öncesinde hep birlikte söylediler. Duygusal anlar yaşanan galada Selahattin Akarsu ve Nesrin Akarsu da sanatçının hayranlarına eşlik ederek şarkıları göz yaşları içerisinde söylediler.

Barış akarsu Merhaba film galası

Barış akarsu Merhaba film galası

NESRİN AKARSU'DAN İLK AÇIKLAMALAR: "FİLM ANNEMİN İSTEĞİ ÜZERİNE..."

Yoğun ilgi gören gala oyuncuların yanında duran ve açıklamalar da bulunan Nesrin Akarsu'dan film ile ilgili ilk açıklama geldi. Duygu ve düşüncelerini dile getiren oyuncu iki duyguyu aynı anda yaşadığını bu sözlerle ifade etti:

"Ben mutluyum gerçekten. Hem üzüntülüyüz hem gurur duyuyoruz. Film annemin isteği üzerine başladı. Ama ömrü vefa etmedi. Onun yolundayız, abimin yolundayız. Onun unutulmayacağı bir eser oldu, her şey çok güzel oldu."

Nesrin Akarsu

Nesrin Akarsu

'Barış Akarsu Merhaba' filminin gala hazırlıkları başladı!

İLİŞKİLİ HABER

'Barış Akarsu Merhaba' filminin gala hazırlıkları başladı!
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0