'Barış Akarsu Merhaba' filminin gala hazırlıkları başladı!

2007 yılında geçirdiği trafik kazasıyla hayata gözlerini yuman Anadolu rock müziğinin efsane ismi Barış Akarsu'nun hayatının çekildiği 'Barış Akarsu Merhaba' filminin galası için hazırlıklara başlandı. Galaya, filmin tüm oyuncularının yanı sıra Barış Akarsu’nun babası Selahattin Akarsu ve kız kardeşi Nesrin Akarsu da katılacak.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Bir dönem Anadolu rock müzikte fırtınalar estiren sesi, şarkıları ve yorumuyla milyonların gönüllerinde taht kuran Barış Akarsu’nun yaşam öyküsünü anlatan "Barış Akarsu Merhaba" filminin galası, 15 Kasım Salı akşamı Kanyon Paribu Cineverse Sinemaları'nda yapılacak.

Barış Akarsu'yu İsmail Ege Şaşmaz'ın başarıyla canlandırdığı filmde, Almila Ada, Şafak Pekdemir, Hüseyin Avni Danyal, Ebru Nil Aydın, Metin Coşkun, Aslıhan Kapanşahin ve Burak Satıbol oynuyor.

Yapımcılığını Fikri Harika Production ve Aytaç Medya’nın üstlendiği, yönetmenliğini Mert Dikmen’in yaptığı  filmin senaryosunu ise Mert Dikmen ve Can Anar kaleme aldı.

Barış Akarsu

Barış Akarsu

İsmail Ege ŞaşmazİLİŞKİLİ HABERİsmail Ege Şaşmaz'dan Barış Akarsu itirafı: İki ay kendimi eve kapattım!

TÜRKİYE’DE VE 23 ÜLKEDE GÖSTERİME GİRECEK

18 Kasım 2022’de Türkiye’nin yanı sıra 10 Avrupa, 10 Ortadoğu ülkesi, Azerbaycan, Rusya ve Kazakistan’da gösterime girecek filmin müziklerini Eser Taşkıran, Mehmet Can Erdoğan ve Can Çelebi yaptı.

İSMAİL EGE ŞAŞMAZ’DAN MÜKEMMEL PERFORMANS

Filmde İsmail Ege Şaşmaz, oyunculuğu kadar sesiyle de adından söz ettirecek. Barış Akarsu’nun hayatını izlerken duygusal anlar yaşayacak hayranları, İsmail Ege Şaşmaz’ın seslendirdiği şarkılarla adeta nostaljik bir yolculuğa çıkacak.

Barış Akarsu Merhaba filmi 18 Kasımda sinemalarda

Barış Akarsu Merhaba filmi 18 Kasımda sinemalarda

SES YARIŞMASIYLA STARLIĞA UZANAN BİR HİKAYE

29 Haziran 1979'da dünyaya "merhaba" diyen Barış Akarsu'nun hikayesi, müzik yolculuğuna yön veren Ereğli'deki günlerinden, yaşamının dönüm noktasını oluşturan İstanbul'daki ses yarışmasına uzanıyor. Film, Barış'ın "Yalancı Yarim" dizisi için bulunduğu Bodrum'da noktalanan; tamamlanamayan hayallerine, yarım kalmışlıklarına ışık tutuyor...

Barış Akarsu Merhaba filminin galası kanyonda yapılacak

Barış Akarsu Merhaba filminin galası kanyonda yapılacak

'TEK BİR ŞEY OL, EN İYİSİNİ OL'

Remzi Dedesi ile balığa çıkan, tuttukları balıkları ailesiyle keyifle yiyen küçük Barış'ın daha çocuk yaşlarda müziğe olan ilgisi, ailesinin gözünden kaçmaz. Adını da zaten Barış Manço'dan almıştır... Dedesi, lise mezuniyeti için ona hediye olarak bir gitar bir de çok sevdiği Halikarnas Balıkçısı'nın "Aganta Burina Burinata" kitabını alır. Ama o hediyeleri vermeye yetmez ömrü… Dayanamaz kalbi… Barış, ne o kitabı yanından ayırır ne de dede nasihatı olan ve filme de damga vuran o özlü sözü: ''Tek bir şey ol, en iyisini ol.''

BARIŞ AKARSU’NUN AİLESİ DE GALAYA KATILIYOR…

'Barış Akarsu Merhaba'nın galası, 15 Kasım Salı akşamı 20:00’de Kanyon Paribu Cineverse Sinemaları’nda yapılacak. Galaya, filmin tüm oyuncularının yanısıra, Barış Akarsu’nun babası Selahattin Akarsu, kız kardeşi Nesrin Akarsu ve Barış Akarsu’nun “Yalancı Yarim” dizisinde birlikte rol aldığı sanatçı arkadaşları da katılacak.

"Barış Akarsu Merhaba" film galasında Nesrin Akarsu'dan ilk açıklamalar!

İLİŞKİLİ HABER

"Barış Akarsu Merhaba" film galasında Nesrin Akarsu'dan ilk açıklamalar!

BİR YORUM YAPIN 0