Ezgi Sertel'in annesi ortaya çıktı! Bu kadar benzerlik olmaz

Ünlü sunucu Ezgi Sertel'in annesiyle yaptığı paylaşım sosyal medyaya damga vurdu. Sertel'in annesini ilk kez gören hayranları "Resmen ikiz gibiler" ve "Abla kardeş sandım" şeklinde yorumlarda bulundu.

Kendine has sunum tarzıyla yıllar boyu ekranların vazgeçilmez isimlerinden biri haline gelen Ezgi Sertel, hem başarılı meslek hayatı hem de özel yaşantısıyla dikkatleri üzerine çekiyor. 2016 yılında "Arka Sokaklar" dizisinin yıldızı Ozan Çobanoğlu ile nikah masasına oturan ve bu evlilikten Mert ve Tibet adında ikiz bebekleri dünyaya gelen Sertel, sık sık sosyal medya hesabından paylaşımda bulunuyor. 

Ezgi Sertel

Ezgi Sertel

Ünlü sunucu son olarak annesiyle çekildiği kareleri Instagram hesabından takipçilerinin beğenisine sundu. Annesiyle olan benzerliği gözlerden kaçmayan Sertel'e kısa sürede binlerce yorum geldi. 

Ezgi Sertel ve annesi

Ezgi Sertel ve annesi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Sokak ortasında şınav! Birdenbire 

Sevcan Yaşar ile İrsel Çivit'ten mutlu haber! Ünlü çift evlendi

İLİŞKİLİ HABER

Sevcan Yaşar ile İrsel Çivit'ten mutlu haber! Ünlü çift evlendi
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0