Mehmet Ali Erbil isyan etti! 'Üç haftadır paralar yatmıyor hep sizin yüzünüzden!'

Sunucu Mehmet Ali Erbil sosyal medya platformu olan TikTok'a adım attığından beri magazin gündeminde de adı sıkça duyuluyor. Çektiği ilginç videolarla gündemde kalmayı başaran Erbil, TikTok'tan parasını alamadığını söyleyerek kendisini eleştirenleri suçladı.

Komedyen ve şovmen olan Mehmet Ali Erbil 40'ı aşan dizi ve film yapımlarında yer aldı. TikTok'a girdiği günden beri tavırları ve yaptığı olaylarla gündeme gelen komedyen, geçtiğimiz günlerde Tiktok'ta ünlü futbolcu Ronaldo ile konuştuğunu sanmasıyla gündeme gelmişti. Önceki akşam Gayrettepe'de bir otelde düzenlenen 5.nci Best Of Turkey Awards ödül törenini Mehmet Ali Erbil ve Tuğba Özay sundu. Tören öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Erbil, TikTok isyanıyla herkesi şaşkına çevirdi. 3 haftadır parasını alamadığını söyleyen ünlü şovmen "Hep sizin yüzünüzden" dedi.

mehmet ali erbil para isyanı

mehmet ali erbil para isyanı

"NAZAR DEĞDİRDİNİZ"
 
Gazetecilerle ayaküstü sohbet eden Erbil, "Bu sene yapılan 50. ödül töreni sanıyorum. Bu törenlerden her sene elli tane yapılıyordur. Bunların yarısını sunsak, köşeyi döneriz" demesinin ardından muhabirlerin "O zaman TikTok'ta olmanıza gerek kalmaz mı?" diye sorusuna Erbil "TikTok diye diye nazar değdirdiniz. Üç haftadır ödeme yapmıyorlar. Ne göz varmış sizde. Sizin yüzünüzden para alamıyoruz. Göze geldik. Ama benim hayatımda sadece TikTok yok. Hayatını TikTok'a bağlayanlar düşünsün" şeklinde yanıt verdi.
 

mehmet ali erbil tiktok hakkında açıklama

mehmet ali erbil tiktok hakkında açıklama

"ÇOK ŞÜKÜR KÖTÜ GÜNLERİ ATLATTIK"

Hastalıkla ilgili sıkıntılarını atlattığını da söyleyen ünlü isim, "Çok şükür kötü günleri atlattık. İki sinema filmi çektik. Her şey yolunda. Youtube'da Çarkıfelek'i başlatıyoruz. Yine ben sunacağım. Her törende bir bomba patlatıyorum. Bu gece de hazırlıklı olun" diyerek törende yerini aldı.

Mehmet Ali Erbil yeniden Çarkıfelek programını sunacak

Mehmet Ali Erbil yeniden Çarkıfelek programını sunacak

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Efsane Cuma indirimleri mizah oldu! Nur Yerlitaş ve Fatih Ürek'in görüntüleri...

Petek Dinçöz ekranlarda gözüktü: Sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu! Bir takipçisine...

İLİŞKİLİ HABER

Petek Dinçöz ekranlarda gözüktü: Sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu! Bir takipçisine...
Şener Şen Uğur Yücel'i ayakta alkışladı!

İLİŞKİLİ HABER

Şener Şen Uğur Yücel'i ayakta alkışladı!
Yalı Çapkını'nın Pelo'su Buçe Buse Kahraman'dan diziyle ilgili itiraflar! "Çok acımasızlar..."

İLİŞKİLİ HABER

Yalı Çapkını'nın Pelo'su Buçe Buse Kahraman'dan diziyle ilgili itiraflar! "Çok acımasızlar..."

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 4

AjaX 1 yıl önce

Mümkünse TİK TOK Belasını Devlet Kapatsın. TikTok Üzerinden YAYIN Yapan Bedavacılardan Vergi Alınsın , Ve Belirli Şartlar , Belgeleri Tamamladıktan Sonra Yayın Yapma Hakkına Sahip Olsunlar Canı Sıkılan Yayın Açıyor Edilen Küfürlerin Haddi Hesabı Yok.

Toplam 2 beğeni

HAİNLER KEFERELER 1 yıl önce

Bu adam Müslüman mı bilen gören varmı ki. Çok sıkıntılı biri. HALA AKILLANMAYI DÜŞÜNMÜYOR GİBİ

Toplam 1 beğeni

Adnan 1 yıl önce

Daha girer girmez artistik hareketler yaparsan, daha ayaktayken sipariş verirsen, yok yağsız olsun yok burası nasıl bir yer, nasıl bir yere geldik dersen adamda seni kapının önüne kor. Sen her şeyi parayla sanıyorsun ama değil. Esnafa helal olsun. Alkışlıyorum.

Toplam 10 beğeni

Osman 1 yıl önce

Mehmet Ali Erbil bey doğru söylüyor destek olmak lazım tiktok Türkiye de ödeme yapmıyor erkes mağdur bu konuyla ilgilenilsin lütfen devlet büyüklerimiz

Toplam 1 beğeni