Petek Dinçöz ekranlarda gözüktü: Sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu! Bir takipçisine...

Doğu Demirkol ile Alelade Show'a konuk olan Petek Dinçöz, programda yaptığı açıklamalarla gündeme geldi. Ekranlarda gözükmesiyle sosyal medyada gündem haline gelen ünlü şarkıcı yorum yağmuruna tutuldu. Ekranlara geri dönmesi üzerine istekte bulunan bir takipçisine ise bakın ne yanıt verdi.

2000'li yıllara damga vuran Petek Dinçöz, geçtiğimiz aylarda çocukluk aşkı Nida Büyükbayrakdar ile dünya evine girdi. Düğünleri ile gündemden düşmeyen Petek Dinçöz şimdilerde ise Doğu Demirkol ile Alelade Show programına katıldı. Bir süredir ekranlardan uzak kalan Dinçöz, programda yaptığı açıklamalarla gündeme geldi. Sevenlerine yeni düet yapacağı hakkında bomba itiraflarda bulundu.

Petek dinçöz  Doğu Demirkol ile Alelade Show a konuk oldu

Petek dinçöz Doğu Demirkol ile Alelade Show a konuk oldu

DİNÇÖZ'DEN SÜRPRİZ DÜET

Eski eşi Serkan Kodaloğlu'ndan geçtiğimiz aylardan boşanan ünlü şarkıcı, Miami'ye yerleşmişti Bir müddet gözlerden uzak olan Dinçöz, yeni projeler için hazırlandığını ve iddialı bir düetle sahnelere geri döneceğini belirtti.

petek dinçöz

petek dinçöz

İDOLÜM AJDA PEKKAN

Bir konuşmasında estetik konusunda da kariyer konusunda da idolüm Ajda Pekkan diyen şarkıcıya Demirkol'un "Müzik hayatına adım attığında destek gördüğün sanatçılar oldu mu?" sorusuna yanıt olarak, "Sezen Aksu, Sibel Can, Ajda Pekkan. Ajda Pekkan'ın evinde kiracıydım mesela. Sezen Aksu'nun kendi albümünü okuduğu sıralarda stüdyoda ona eşlik etmiştim" dedi.

Petek Dinçözden ekran açıklaması

Petek Dinçözden ekran açıklaması

TELEVİZYON EKRANLARINA DÖNMEK İSTİYOR!

42 yaşında olan Petek Dinçöz, ekranlarda gözükmesiyle birçok takipçisi, "Çok özledik Petek Dinçöz'ü, "Petek Dinçöz hiç yaşlanmamış" ifadelerinde bulundu. Sosyal medyadan bir hayranının Dinçöz'e, "Özlemiştik. En yakın zamanda televizyon programı bekliyoruz" demesiyle, hayranına cevap veren Petek Dinçöz, "Ben de çok istiyorum televizyon programı yapmayı" yanıtını verdi.

Ekranlarda gözüken petek dinçöze sosyal medyadan yorum yağmuru yagdı

Ekranlarda gözüken petek dinçöze sosyal medyadan yorum yağmuru yagdı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Efsane Cuma indirimleri mizah oldu! Nur Yerlitaş ve Fatih Ürek'in görüntüleri...

Mehmet Ali Erbil isyan etti! 'Üç haftadır paralar yatmıyor hep sizin yüzünüzden!'

İLİŞKİLİ HABER

Mehmet Ali Erbil isyan etti! 'Üç haftadır paralar yatmıyor hep sizin yüzünüzden!'

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0