Büşra Pekin'in yeni hali herkesi şaşırttı! "315 bin TL'ye..."

Son dönemin en çok konuşulanları arasında yer alan Büşra Pekin'in son halini görenler oyuncuyu tanıyamıyor. Verdiği kilolar ile sık sık gündemden düşmeyen oyuncu şimdilerde de yaptırdığı estetikler ile gündemde yer alıyor. Yeni halinin pahalıya mâl olduğu söylenen oyuncunun 315 bin TL'lik estetik yaptırdığı gündeme bomba gibi düştü. Oyuncuyu görenler "Eski halinden eser kalmamış" yorumlarında bulunuyor.

Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı televizyon programıyla tanınan Büşra Pekin, yer aldığı sahnedeki Havuçlu Anne karakteriyle hafızalara kazınmıştı. Televizyon programının ardından yer aldığı birçok projede adından sıklıkla bahsettiren oyuncu bir dönemin verdiği kilolarla ve geçirdiği değişim ile gündeme gelirken şimdilerde ise geçirdiği estetik operasyonlarıyla tekrar gündeme geldi. 315 bin TL'lik estetik masrafının ortaya çıktığı bilinen Pekin'in yeni hali pahalıya mâl oldu!

Büşra Pekin

Büşra Pekin

İLK DEĞİŞİMİ VERDİĞİ KİLOLAR İLE YAŞAMIŞTI

Katıldığı bir davette objektiflere yakalanan Pekin geçirdiği değişim ile dikkat çekince, "Bundan yıllar öncesi ile aramda 12 kilo gibi bir fark var. Bazı projeler için kilo alıyoruz ama bazı projeler için de şu anki gibi vermemiz gerekiyor." açıklamasını yapmıştı. 2020 yılında yer aldığı "Bayi toplantısı" isimli filmin galasında objektiflerin karşısına geçen Pekin verdiği 15 kilo ile son haliyle yine herkesi şaşırtmayı başarmıştı.

Büşra Pekin yeni hali

Büşra Pekin yeni hali

SADECE FİLTRE DEĞİLMİŞ!

İmaj değişikliğine giderek ilk olarak saçlarının rengini değiştiren oyuncunun yüzündeki değişiklikler de dikkatlerden kaçmadı. Geçtiğimiz günlerde Seda Sayan ile yan yana gelen Pekin, Seda Sayan'ın paylaşımındaki bambaşka haliyle herkesi şaşkınlığa uğratmıştı. Bu paylaşımı "Seda ablamın filtresi nasip oldu şükür" notuyla paylaşan oyuncunun değişiminin yalnızca filtreden ibaret olmadığı anlaşıldı.

Büşra Pekin Paylaşımı

Büşra Pekin Paylaşımı

Büşra Pekin de Seda SayanİLİŞKİLİ HABERBüşra Pekin de Seda Sayan'ın filtresinden nasibini aldı!

"ESKİ HALİNDEN ESER YOK"

Geçirdiği değişimlerden sonra en son yaptığı paylaşımı gündem olan Pekin'i görenler tanıyamadı. Bambaşka birine dönüşen oyuncuyu görenler şoke oldu. "Sana ne olmuş böyle", "o eski halinden eser yok", "hiç sana benzemiyor" yorumlarında bulunan kullanıcılar şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Büşra Pekin yeni hali

Büşra Pekin yeni hali

Büşra Pekin yeni hali

Büşra Pekin yeni hali

YENİ İMAJI PAHALIYA MÂL OLDU!

15 yıl içerisinde bambaşka birine dönüşen Büşra Pekin'in değişimi instagramda incelemeye alındı. Değişimi 315 bin TL olduğu bilinen Pekin için "Değişimi pahalıya mâl oldu!" yorumları yapılıyor.

Büşra Pekin estetikleri

Büşra Pekin estetikleri

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Mehmet Şef esnaf lokantasından kapı dışarı edildi! "Para ile değil mi?"

Gupse Özay'dan sonra Barış Arduç bebeğiyle poz verdi! Fotoğrafı görenler...

İLİŞKİLİ HABER

Gupse Özay'dan sonra Barış Arduç bebeğiyle poz verdi! Fotoğrafı görenler...
Hande Erçel'den herkesi şaşırtan karar! Geçmişini...

İLİŞKİLİ HABER

Hande Erçel'den herkesi şaşırtan karar! Geçmişini...

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Serdar 1 yıl önce

Keşke sadece zayıflasaymış dudaklar olmuş düz kürek gibi iğrenç

Toplam 1 beğeni