Hande Erçel'den herkesi şaşırtan karar! Geçmişini...

Hem özel hayatıyla hem de kariyeriyle sık sık gündeme gelen oyuncu Hande Erçel'den herkesi şaşırtan bir karar geldi. Özel hayatında adı sürekli farklı isimlerle anılan ve geçirdiği değişimlerle hakkında çıkan estetik iddialarıyla gündeme gelen güzel oyuncu hakkında çıkan haberler için harekete geçti.

Güneşin Kızları Selin karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Hande Erçel gerek özel hayatıyla gerekse kariyeriyle sosyal medyanın en çok konuşulanları arasında yer alıyor. Sosyal medya platformu instagram üzerinde en çok takipçiye sahip Türk oyuncu olarak bilinen güzel oyuncunun ünü yurtdışına da açılmış durumda. Güzelliğiyle herkesi kendine hayran bıraktıran Erçel, özel yaşamıyla da sık sık gündeme geliyor. Sen Çal Kapımı dizisindeki rol arkadaşı Kerem Bursin ile yaşadıkları birlikteliği bitirme kararı alan alan çift bir küs bir barışık birlikteliklerine devam ederken, güzel oyuncunun adı bu sefer de ünlü iş insanı Hakan Sabancı ile anılmaya başlayınca oyuncu hakkında çıkan haberlerle ilgili önemli bir karar aldı.

DEĞİŞİMİ GÜNDEM OLDU!

Güzelliği dillere destan olan oyuncunun oyunculuğa başladığı ilk zamanlarındaki haliyle yeni halini kıyaslayanlar oyuncudaki değişimi fark edince Erçel bu sefer de estetik iddialarıyla gündeme gelmeye başladı. Hakkında sık sık estetik yaptırdığı iddiaları çıkan güzel oyuncunun bu haberler için de harekete geçtiği öğrenildi.

Hande Erçel eski hali ile yeni hali

Hande Erçel eski hali ile yeni hali

Kerem Bürsin ve Hande ErçelİLİŞKİLİ HABERKerem Bürsin ve Hande Erçel'den sürpriz haber! Barıştılar...

GEÇMİŞİNİ SİLDİRİYOR...

Hakkında çıkan birliktelik haberlerinden ve estetik yaptırdığı iddialarından dert yanan Erçel geçmişini sildirmek için harekete geçti. İddialara göre bu haberlerden rahatsızlık duyan güzel oyuncunun hakkında çıkan birliktelik haberlerini ve geçmişine ait olan fotoğrafları internetten sildirmek için hukuki yollara başvuracağı söyleniyor.

Hande Erçel

Hande Erçel

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

CZN Burak Chinchilla Festivali'ni kınadı! Çocuklara karpuz dağıttığı anlar yüzleri gülümsetti

Büşra Pekin'in yeni hali herkesi şaşırttı! "315 bin TL'ye..."

İLİŞKİLİ HABER

Büşra Pekin'in yeni hali herkesi şaşırttı! "315 bin TL'ye..."
Burak Deniz dizi için imajını değiştirdi! Yeni saç rengi...

İLİŞKİLİ HABER

Burak Deniz dizi için imajını değiştirdi! Yeni saç rengi...

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 2

Gözüm kaldı 1 yıl önce

Her hali güzel gözüm kaldı

tarafsız 1 yıl önce

önceki hali daha güzeldi şimdi sıradan bir kadın oldu