Beta kimdir? Beta Berk Bayındır öldü mü? Beta kaç yaşında?

Ölümüyle sevenlerini yasa boğan ünlü rapçi Beta Berk Bayındır hayatını kaybetmesi Beta kimdir? Beta Berk Bayındır öldü mü? Beta kaç yaşında gibi sorular aratılmaya başlandı. Rapçi olan Beta Berk Bayındır ölümünden sonra sıkça merak edilen soruların hepsi haberin detaylarında yer alıyor.

Büyük bir hayran kitlesine sahip olan ve yaptığı müziklerle adından bahsettirmeyi başaran Beta Berk Bayındır'ın ölümünün ardından sıkça merak edilmeye başlayan sorular arama motoruna yazılmaya başlandı. Rap dünyasının merak edilen Beta neden öldü? Rapçi Beta Berk Bayındır öldü mü, kaç yaşında ve neden öldü? soruların yanıtı haberin detaylarında.

beta öldü mü

beta öldü mü

BATA NEDEN ÖLDÜ?

Rap dünyasının aranan isimleri arasında olan ve ölümüyle hayran kitlesini sarsan Beta, lüks rezidansın 8. katındaki dairesinin camından düşmüştü. Düşüş nedeninin ne olduğu ve ölümü hakkındaki sır perdesi merak konusu olmuştu. 31 yaşında ki Berk Beta Bayındır'ın ölümü hakkında soruşturma başlatılmıştı. Beta lakabı ile anılan Berk Bayındır, Zincirlikuyu Cami'nde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

rapçi beta neden öldü

rapçi beta neden öldü

BETA BERK BAYINDIR KİMDİR?

Kadir Has Üniversitesi Tiyatro bölümünde oyunculuk eğitimi alan Beta, Krem ve Paramparça dizilerinde oynamıştır. Rap müziğine ilgisi küçük yaşlardan beri olan ve ilk kayıtlarını 1998 yılında kaydetmeye başlamıştır.

berk beta bayındırın ölümü

berk beta bayındırın ölümü

İlk kaydını Bayındır Müzikhane olarak ele aldı. İlgi gören ve kendi çapında hayran kitlesine sahip olan Beta,  Aynı yıl ilk underground albümü olan 'A2BT'yi çıkardı. 2008 yılında "Pişti" albümü ile ivme kazanan rapçi, taktığı fötr şapkası ile hafızalara kazındı. 25 Nisan 2022 tarihinde Gültepe'de oturduğu rezidansın 8. katından düşerek hayatını kaybetti.

beta

beta

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Serkan Çayoğlu ve eşi Özge Gürel'den mutluluk pozları...

Merve Boluğur'dan şaşırtan hamle: İç dünyasına çekildi...

İLİŞKİLİ HABER

Merve Boluğur'dan şaşırtan hamle: İç dünyasına çekildi...
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0