Erdal Sakız cinayetinde şok gelişme! Müge Anlı programında yayın çıkışı gözaltı kararı

Müge Anlı programında bir sır perdesi daha aralanmaya devam ediyor. Karasu ilçesinde günlerdir haber alınamayan Erdal Sakız cinayeti gündemi sarsmıştı. Ormanlık bir alanda aracının içerisinde silahla vurulmuş halde ölü olarak bulunan Erdal Sakız cinayetinde ise yeni gelişmeler gün yüzüne çıkmaya başladı. Müge Anlı programında yayın çıkışı 5 kişi göz altına alındı.

Karasu ilçesinde günlerdir haber alınamayan adamın ailesi Erdal Sakız, kaybolduktan sonra Müge Anlı'ya başvurmuş ve olayın sır perdesi yavaş yavaş aralanmaya başlamıştı. Ormanlık bir alanda aracının içerisinde silahla vurulmuş halde ölü bulunan Erdal  Sakız'ın eşi ve oğlu, diğer tarafta ise sevgilisi ve kuzeni konu hakkında açıklamalar yapmıştı.

Erdal Sakız cinayetinde şok gelişme 5 kişi göz altına alındı

Erdal Sakız cinayetinde şok gelişme 5 kişi göz altına alındı

5 KİŞİ GÖZ ALTINA ALINDI

Cinayet hakkında birbirilerini suçlayan kişiler hakkında gözaltı kararı çıktı. Karısı, sevgilisini; ortağı, kuzenini suçladığı Erdal Sakız'ın şüpheli cinayetinde şok gelişmeler yaşandı. Sakarya İl Jandarma Komutanlığına bağlı İstihbarat timleri, Müge Anlı'ya çıkan 5 kişi canlı yayından sonra eşinin, kuzeninin ve oğlunun da içinde yer aldığı kişiler ifadelerini vermek üzere götürüldü.

Müge Anlı Erdal Sakız cinayeti hakkında gelişmeler ortaya çıktı

Müge Anlı Erdal Sakız cinayeti hakkında gelişmeler ortaya çıktı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Nazlı Sabancı'dan yeni gelin videosu! Kebap yaptığı anlar...

Merve Boluğur'un boşanma davası görüldü!  44 gün süren evlilik...

İLİŞKİLİ HABER

Merve Boluğur'un boşanma davası görüldü! 44 gün süren evlilik...
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Mert 1 yıl önce

Hiç anlayamadığım bir program..Güvenlik güçleri ve ya savcının çözemediği davalar çözülüyor,suçlu olan kişi tıpış tıpış programa katılıyor,sanki kanuni mecburiyet,gidiyor orada yakalanıyor.