Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu ile Mert Yazıcıoğlu evlilik haberlerini tiye aldılar!

Uzun zamandır birliktelik yaşayan Yalı Çapkını dizisinin Seyran'ı Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu'ndan haklarında sürekli çıkan evlilik haberlerine göndermeli bir paylaşım yaptı. Sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla sık sık gündeme gelen ünlü çiftin bu paylaşımı da çok konuşuldu. İşte takipçilerini güldüren o paylaşım...

Yalı Çapkını dizisinde başrol olarak yer alan güzel oyuncu Afra Saraçoğlu ile uzun süredir birlikte olduğu meslektaşı Mert Yazıcıoğlu, haklarında sürekli çıkan evlilik haberlerine sosyal medyadan tiye aldıkları bir paylaşımla cevap verdi. Herkesi güldüren bu paylaşıma sosyal medyadan yorum yağdı.

Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu

Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu

Afra SaraçoğluİLİŞKİLİ HABERAfra Saraçoğlu'ndan Ümit Erdim'in o paylaşımına yorum : Çok ayıp

"HAYIR DEDİ!"

Uzun zamandır birliktelik yaşayan ve ilişkilerinin magazin dünyasından uzak yaşamayı tercih eden çiften hayranları gelecek olan mutlu haberi bekliyor. Sık sık birbirleri hakkında eğlenceli paylaşımlarda bulunan çift bu paylaşımlara bir yenisini ekleyerek herkesin yüzünü güldürdü.

Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu

Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu

Afra Saraçoğlu'nun elinin boş olduğu bir fotoğrafa, akım haline gelen "She said yes" furyasına tersten katılım göstererek "She said no" notunu yazan Mert Yazıcıoğlu, hem herkesi güldürdü hem de haklarında çıkan evlilik haberlerine gönderme yaptı.

Mert Yazıcıoğlu paylaşımı

Mert Yazıcıoğlu paylaşımı

O PAYLAŞIMA YORUM YAĞDI!

Takipçilerini güldüren bu paylaşıma çok sayıda yorum ve beğeni geldi. Bu esprili paylaşıma takipçilerden de esprili yorumlarla karşılık geldi.

Paylaşıma gelen yorumlar

Paylaşıma gelen yorumlar
İLGİNİZİ ÇEKBİLECEK VİDEO:

İsmail Ege Şaşmaz'dan Barış Akarsu itirafı: Parayla işi olmamış konserlerini hep bağışlamış!

Gönül Dağı'nda yarım saat gözüken Mahmut Tuncer'in alacağı fiyat dudak uçuklattı!

İLİŞKİLİ HABER

Gönül Dağı'nda yarım saat gözüken Mahmut Tuncer'in alacağı fiyat dudak uçuklattı!

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0