Hande Erçel'den o soruya sert yanıt! "Hep aynı soruları soruyorsunuz"

Geçtiğimiz akşam Sen Çal Kapımı dizisinden rol arkadaşı Bige Önal ile yemekte görülen oyuncu Hande Erçel muhabirlerden gelen soruları yanıtladı. Meslektaşı Kerem Bursin ile bir dargın bir barışık ilişkilerini sonlandırma kararı alan güzel oyuncuya Bursin ile ilgili soru gelince oyuncudan sert bir yanıt geldi.

Güzelliği ve yer aldığı yapımlardaki oyunculuğunun yanı sıra özel hayatıyla da sosyal medyada sık sık yer alan oyuncu Hande Erçel geçtiğimiz akşam oyuncu Bige Önal ile yemek çıkışında objektiflere yakalandı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan güzel oyuncu, yeni projesiyle ilgili konuşma aşamasında olduğunu belirtirken, eskiden birliktelik yaşadığı Kerem Bursin ile ilgili gelen soruyu sert bir şekilde yanıtladı.

Hande Erçel ve Bige Önal yemek çıkısı görüntülendi

Hande Erçel ve Bige Önal yemek çıkısı görüntülendi

"HEP AYNI SORULARI SORUYORSUNUZ"

Her şeyin stabil gittiğini hayatında herhangi bir değişiklik olmadığı dile getiren oyuncu muhabirlerden gelen "Neler yapıyorsunuz?" sorusuna "Ailemleyim biliyorsun farklı bir şey yok" cevabını verirken, Kerem Bursin ile alakalı yeniden birliktelik var mı sorusuna ise; "Gerek yok hepsini konuştuk, hepsini cevapladım. Varsa başka bir sorun başka bir şey konuşalım. Cevap verdiğim şeyleri neden tekrar söyleyeyim? Gerek yok." ifadelerini kullanarak sert bir dille cevap verdi.

Hande Erçel ve Bige Önal

Hande Erçel ve Bige Önal

Hande ErçelİLİŞKİLİ HABERHande Erçel'den herkesi şaşırtan karar! Geçmişini...

NE OLMUŞTU?

BİRLİKTE YAKALANMIŞLARDI!

"Sen Çal Kapımı" adlı dizi setinde tanışan ve birliktelik yaşamaya başlayan genç oyuncular Hande Erçel ile Kerem Bursin, geçtiğimiz 2021 yazında birlikteliklerini ele vermişlerdi. Mart ayında da ilişkilerini bitirme kararı alan bir dargın bir barışık çiftin ilişkileri sosyal medyada sürekli gündem olmuştu.

Hande Erçel ve Kerem Bursin

Hande Erçel ve Kerem Bursin

İlişkilerini bitirme kararı aldıklarını söyleyen çift ile ilgili geçtiğimiz haftalarda ise ortaya bomba gibi bir iddia atılmıştı. Ortaya atılan iddialara göre Bursin ile Erçel geçen hafta sabah saatlerinde Beykoz'da bir kahvecide samimi bir şekilde görüntülenmişlerdi. Bu iddiadan sonra Kerem Bursin kendisine yöneltilen "Hande Erçel ile barıştınız mı?" sorusuna "Şu an o konuya hiç girmeyelim" cevabını vererek kafaları karıştırmıştı.

Hande Erçel ile Kerem Bursin birlikte yakalanmışlardı

Hande Erçel ile Kerem Bursin birlikte yakalanmışlardı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Fenomen dizi Yalı Çapkını yine rekor kırdı! Fragman 10 saatte...

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0