Kediyi acımasızca çatıdan atan caniye ödül verecekti! Haluk Levent'ten yeni açıklama

Ünlü şarkıcı Haluk Levent, geçtiğimiz gün çatıdan kediyi fırlatıp aşağı atan şahsın videosunu sosyal medya hesabından paylaşarak, şahsı bulana 25 Bin TL ödül verileceğini açıklamıştı. Gündeme gelen haberlerin ardından yeni bir açıklamada bulunan ünlü şarkıcı "Amacım kimseyi hedef göstermek değildi" dedi.

Geçtiğimiz gün çatıya çıkan bir şahsın yavru kediyi acımasız bir şekilde tutup aşağı fırlattığı videoyu sosyal medya hesabından paylaşan Haluk Levent, insanlık dışı bu davranışa ateş püskürmüştü. Bir hayırseverin videodaki kişiyi bilen ve karakola şikayette bulunan kişiye 25 bin lira ödül vereceğini dile getiren Levent, kısa bir süre sonra paylaşımını kaldırarak açıklamalarda bulundu. 

Haluk Levent

Haluk Levent

Kimseyi hedef göstermek istemediğinin altını çizen Levent, "H.A adında bir arkadaşım bu videoyu görmüş. Bana 'İçim parçalandı. Kim bunu bulur da şikayet ederse 25 bin TL ödül vereceğim' dedi. O anda fevri bir twit attım. Amacım kimseyi hedef göstermek değil ama bu twitler caydırıcı da olabiliyor bir yandan" şeklinde konuştu.

NE OLMUŞTU?

Çatıya çıkan kimliği belirsiz bir şahsın bir anda eline aldığı kediye metrelerce yükseklikten aşağı fırlattığı görüntüler sosyal medya kullanıcılarını çileden çıkardı. Kendi halindeki hayvanı acımasız bir şekilde aşağı fırlatan şahsın bu anları kamera kaydına alarak "Kedi attım uçtu" şeklindeki rezil paylaşımdan sonra harekete geçen Haluk Levent, Twitter hesabından ateş püskürdü. 

Haluk Levent

Haluk Levent

ŞİKAYET EDENE PARA ÖDÜLÜ 

Takipçilerine seslenen ünlü şarkıcı "Bir hayırseverimiz aradı. Bu videoyu gönderdi. Bu kişiyi bilen arkadaş en yakın polis karakoluna başvurabilir mi? Başvurusu doğru olan arkadaşa hayırseverimiz 25 bin TL ödül vereceğini açıkladı. Şikayet dilekçesini bu twitin altına yazmanız yeterli. Bizler size ulaşacağız" ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Behzat Ç. için geri sayım başladı! Fragmanı herkesi ekran başına topladı

Kızının isteme töreninde gözyaşlarına boğulan babanın videosu izlenme rekoru kırdı

İLİŞKİLİ HABER

Kızının isteme töreninde gözyaşlarına boğulan babanın videosu izlenme rekoru kırdı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Birisi 1 yıl önce

Atan için ne denir bilmiyorum aşağılık mahluk en münasibi diye düşünüyorum . Çünkü insan jendisini bildiği sürece insandır , eğer insanlığını bilmez ise en aşağı mahluktur . Cenab-i Allah hayvanlar için ; onlar benim sessiz kullarımdır buyuruyor . Yazıllar olsun

kasyserili 1 yıl önce

kesin iltim yapmıştır şikaat itsem hem ondan kurtulsam hem 25 gayme