İdo Tatlıses'in 'Mavişim' şarkısına en büyük destek kardeşi Dilan Çıtak'tan geldi!

"Bileklerime Kadar Acıyor" ve "Sen" gibi parçalarla adından söz ettiren İdo Tatlıses, babasının ikonik parçalarından 'Mavişim'i yıllar sonra yeniden yorumladı. Klibinde babasıyla kamera karşısına geçen İdo Tatlıses'e en büyük destek kardeşi Dilan Çıtak'tan geldi.

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses'in izinden giderek müzik dünyasında fırtınalar estiren İdo Tatlıses, babasının seslendirdiği "Mavişim" parçasını yeniden yorumladı. "Müzik benim hayatım" diyerek babasının mirasını sürdüren İdo, şarkının klibi için İbrahim Tatlıses ile kamera karşısına geçti. Farklı saç kesimi ve tarzıyla hayranlarını şaşırtan İdo Tatlıses'in yeni imajı da gözlerden kaçmadı. Onur Oğuz'un yönetmenliğinde müzikseverle buluşan "Mavişim" herkesten tam not aldı. 

İbrahim Tatlıses ve İdo Tatlıses

İbrahim Tatlıses ve İdo Tatlıses

Ancak İdo Tatlıses'in annesi Derya Tuna için yazılan "Derya" şarkısı yerine Ayşegül Yıldız için yazılan "Mavişim" şarkısını seçmesi ise akıllarda soru işareti oluşturdu. 

İdo Tatlıses

İdo Tatlıses

İdo Tatlıses'in yeni çalışmasına en büyük destek ise uzun süre küs kaldığı kardeşi Dilan Çıtak'tan geldi. Kardeşinin klibini sosyal medya hesabından paylaşan Çıtak "Mavişime gelen renk kalp ben" notuyla İdo Tatlıses'e desteğini dile getirdi. 

İbrahim Tatlıses ve çocukları İdo Tatlıses, Dilan Çıtak

İbrahim Tatlıses ve çocukları İdo Tatlıses, Dilan Çıtak

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Televizyondaki görüntüleri gerçek sanan sevimli kedinin heyecanı kalpleri ısıttı!

Londra'da iki İngiliz kadın şehadet getirip Müslüman oldu! O anlar herkesi duygulandırdı

İLİŞKİLİ HABER

Londra'da iki İngiliz kadın şehadet getirip Müslüman oldu! O anlar herkesi duygulandırdı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

... 1 yıl önce

Ne yapsin adam karisida mavis

Mert 1 yıl önce

Hacivat Karagöz’e benzemiş ! İğrenç ! Çok yazık kontürmüş

Misafir.. 1 yıl önce

Ana, baba çok olunca istediğine geçiş yapabiliyor...