Squid Game'in yıldız oyuncusu Oh Young-soo hapse çarptırıldı

Bir dönem dünyayı kasıp kavuran ve 7'den 70'e herkesin ilgiyle takip ettiği Squid Game dizisinin oyuncusu O Yeong- su, cinsel tacizle suçlanmıştı. Squid Game'in yıldız oyuncusu O Yeong-su tarafından reddedilmişti. Mahkeme tarafından suçlu bulunan oyuncuya 8 aylık ertelenmiş hapis cezası verildi.

Geçtiğimiz yılın internet platformunda yayınlanan ve ilgiyle takip edilen Squid Game dizisinde yer alan 79 yaşındaki oyuncu, O Yeong-su, 2017 yılında bir kadına uygunsuz bir şekilde dokunmasıyla gündeme gelmişti. İstismar suçuyla mahkemede yargılanan oyuncu suçlu bulundu.

Netflix hiti Squid Game

Netflix hiti Squid Game

"HAYATIMIN MAHVOLDUĞUNU HİSSEDİYORUM"

O Yeong-su, internet platformunda yayınlanan dizide göstermiş olduğu oyunculuk performansıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Altın Küre'de yardım erkek oyuncusu ödülü kazanan ilk Güney Koreli oyuncu olmuştu. Hakkında çıkan taciz olayından sonra mahkeme 8 aylık ertenmiş hapis cezası verdi. Suçlama hakkında konuşan oyuncu, "Yaşım itibariyle mahkeme karşısına çıkmak benim için zor. Hayatımın bir şekilde sona ereceği gerçeği nedeniyle hayatımın mahvolduğunu hissediyorum. Sizden akıllıca bir karar vermenizi rica ediyorum. ifadelerini kullandı.

Kalamar Oyunu Altın Küre ödüllü Oh Yeong-su

Kalamar Oyunu Altın Küre ödüllü Oh Yeong-su

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Eşi sosyal medyadan hamile olduğunu duyurdu! Yunus Emre Survivor'da sevinçten havalara uçtu

Berdan Mardini'den iddialı sözler! "Artık komedyen diyecekler"

İLİŞKİLİ HABER

Berdan Mardini'den iddialı sözler! "Artık komedyen diyecekler"
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0