Yalı Çapkını hakkında bomba itiraf! Mert Ramazan Demir dizi hakkında...

Başladığı günden beri dizi sektörünü kasıp kavuran Yalı Çapkını dizisi hakkında oyuncu Mert Ramazan Demir'den bomba itiraf geldi.

Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un paylaştığı Yalı Çapkını dizisi ekranlara geldiğinden beri izleyenler tarafından yoğun ilgiyle takip ediliyor. Dizide oyunculuğuyla dikkatleri üzerine toplayan dizinin yıldızı Mert Ramazan Demir, geçtiğimiz günlerde Cihangirde görüntülendi. Dizi hakkında itiraflarda bulunun Demir, çok konuşulacak cümlelere yer verdi.

Mert Ramazan Deniz

Mert Ramazan Deniz

"DİZİ BEKLEDİĞİMDEN ÇOK BAŞKA SEVİYEYE GELDİ"

Muhabirlerle mekan çıkışı ayakta sohbet eden başarılı oyuncu, dizi hakkında açıklamalarda bulundu. "Dizi beklediğimden çok başka bir seviyeye geldi. Bu ilgiyi şaşkınlıkla takip ediyoruz. Sevenlerimize büyük saygım var" dedi.

Yalı Çapkını dizisi

Yalı Çapkını dizisi

"BURAK İLE YAKIN ARKADAŞIZ"

Özel bir platform için çekilen Şahmeran dizisi hakkında da açıklama yapan Demir, "Şahmaran'ı yaklaşık 1.5 yıl önce çektik. Fragmanını izledikten sonra çok başarılı bir iş olduğunu tekrar anladım. 20 Ocak 2023'de görücüye çıkacak" ifadelerini kullandı. Şahmeran dizisinde meslektaşı ile rol aldığı Burak Deniz hakkında da açıklamalarda bulunan Demir, "Burak ile çok yakın arkadaşız. Hatta 'Kal' dizisini birlikte izledik. Çok güzel bir iş çıkarmışlar" dedi.

Burak Deniz ve Ramazan mert demir

Burak Deniz ve Ramazan mert demir

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Seray Kaya'dan anlamlı doğum günü hediyesi! İlk kez pasta ile karşılaşan çocuklar...

Johnny Depp turneye çıkıyor! Ünlü aktör İstanbul'da soluklanacak

İLİŞKİLİ HABER

Johnny Depp turneye çıkıyor! Ünlü aktör İstanbul'da soluklanacak

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0