Sinem Kobal aylar sonra ortaya çıktı! 2 çocuk annesi Sinem Kobal ilk kez ortaya çıktı

İkinci çocuklarını geçtiğimiz mayıs ayında kucağına alan Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çiftinden Kobal aylardır görüntülenmiyordu. Yakın arkadaşı ilk kez fotoğrafını paylaştı.

2016'da Kenan İmirzalıoğlu ile nikah masasına oturan ünlü oyuncu Sinem Kobal, 2020 yılında kızı Lalin'i kucağına alarak ilk kez annelik duygusunu tatmıştı. Geçen Mayıs ayında ise Leyla'yı dünyaya getirerek ikinci kez anne olan oyuncu, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Sinem Kobal hastalığıyla baş ediyordu! Bir deri bir kemik kaldıİLİŞKİLİ HABERSinem Kobal hastalığıyla baş ediyordu! Bir deri bir kemik kaldı

Sosyal medya kullanıcıları, Kobal için "En güzel anne", "Bayılıyorum sana" gibi yorumlarda bulunarak oyuncuyu iltifat yağmuruna tuttu.

İŞTE SİNEM KOBAL'IN SON HALİ;

Eşi Korhan Saygıner vatandaşlıktan çıkarılmıştı! Zuhal Topal tatillere doyamadı

İLİŞKİLİ HABER

Eşi Korhan Saygıner vatandaşlıktan çıkarılmıştı! Zuhal Topal tatillere doyamadı
Çiğ köfteci ilgi çekmek için oda dolusu çiğ köfte yaptı! Görenler şok oldu

İLİŞKİLİ HABER

Çiğ köfteci ilgi çekmek için oda dolusu çiğ köfte yaptı! Görenler şok oldu

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0