Eşi Korhan Saygıner vatandaşlıktan çıkarılmıştı! Zuhal Topal tatillere doyamadı

Yıllardır ekranların sevilen yüzü Zuhal Topal, bu yıl tatillere doyamadı. Programdan fırsat bulduğu her boşlukta yurt dışı tatilleri yapan Zuhal Topal o anları sosyal medya hesabından yayınladı.

Yeni sezonda TV8 ekranlarında yer alan Yemekteyiz programının ünlü sunucusu Zuhal Topal'in eşi Korhan Saygıner 2018 yılında Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti Bakanlar Kurulu, 1200 kişilik vatandaşlık listesinde yaptığı değerlendirme ile 175 kişiyle beraber vatandaşlıktan çıkarılmıştı. 

Zuhal Topal ve eşi

Zuhal Topal ve eşi

Vatandaşlıktan çıkarılmıştı! Korhan SaygınerİLİŞKİLİ HABERVatandaşlıktan çıkarılmıştı! Korhan Saygıner'den eşi Zuhal Topal'a doğum günü sürprizi

Zuhal Topal'ın müzisyen olan ve Kıbrıs'da her hafta konserler veren eşi Korhan Saygıner'in de vatandaşlıktan çıkarıldığı bu kararın ardından çift gündemden bir türlü düşmüyor. 

Zuhal Topal ve ailesi

Zuhal Topal ve ailesi

ZUHAL TOPAL VE EŞİ YENİDEN TATİLE ÇIKTILAR!

Zuhal Topal Yemekteyiz yarışmasından fırsat bulduğu anlarda eşi ve kızı ile tatile çıktı. Fransa'nın başkenti Paris'e tatile giden Zuhal Topal, Korhan Saygıner ve kızları Lina ile yaşadıkları keyifli anları sosyal medyadan paylaştı.

Zuhal Topal e ailesi

Zuhal Topal e ailesi

Sinem Kobal aylar sonra ortaya çıktı! 2 çocuk annesi Sinem Kobal ilk kez ortaya çıktı

İLİŞKİLİ HABER

Sinem Kobal aylar sonra ortaya çıktı! 2 çocuk annesi Sinem Kobal ilk kez ortaya çıktı

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 3

Faruk 1 yıl önce

Zuhalide çıkarın bence.bunlar kendilerini zaten Türk olarak görmüyorlarki.burda topladıkları parayı yurt dışına aktarıyorlar hem ekonomik zarar hemde ahlaki zarar veriyorlar ülkeye

Ali haydar yemez 1 yıl önce

Niye çıkarıldığı yazmıyor.

Toplam 2 beğeni

yaşamak güzel 1 yıl önce

vatandaşlıktan çıkarılanlar benim bildiğim vatan hainleridir doğru mu acaba.

Toplam 39 beğeni