Tarkan'ın acı haberi! 1 kişi öldü 3 kişi yaralı

Ünlü şarkıcı Tarkan'ın acı haberi geldi. Kuzeni Halis Tevetoğlu, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nda gerçekleşen korkunç trafik kazasında, yolda savrulan bir otomobile arkadan gelen bir başka otomobil çarptı. Kazada 1 kişi öldü 3 kişi yaralandı.

Ünlü şarkıcı Tarkan'ın kuzeni olan Halis Tevetoğlu geçirdiği korkunç kaza sonucu ağır yaralandığı söyleniyor. Bursa'nın Orhangazi ilçesinde sürücünün kontrolden çıkması sonucu zincirleme kaza meydana geldi. Kontrolden çıkan otomobil sürücüsü Kahraman Kepenek'in (48) hayatını kaybetti. 

tarkanın kuzeni kaza görüntüleri

tarkanın kuzeni kaza görüntüleri

KORKUNÇ KAZADA TARKAN'IN KUZENİ DE VARDI!

23:00 saatlerinde gerçekleşen Gebze-Orhangazi-İzmir otoyolu yakınlarında meydana gelen feci kazada 3 kişi yaralandı. Yaralılar arasında Tarkan'ın kuzeni de vardı. Halis Tevetoğlu (44) kullanımında 34 EGY 179 plakalı otomobil, iddiaya göre önünde giderken kontrolden çıkınca savrulan Kahraman Kepenek yönetimindeki 34 TC 3120 plakalı otomobile arkadan çarptı.

Tarkan

Tarkan

ACİL HASTANEYE KALDIRILDILAR

Yaşanan korkunç kaza sonrasında olay yerine jandarma ve birçok sağlık ekibi sevk edildi. Aracın içinde  Halis Tevetoğlu'nun yanı sıra aynı araçta bulunan Uğur Ruşen Doğan (40) ve Serdar Kara (33) da vardı.  Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar Orhangazi ve Gemlik Devlet Hastanelerine kaldırıldı. Yapılan bütün müdahalelere rağmen Kahraman Kepenek yaşamını yitirdi. Diğerlerinin ise sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

kazada 3 yaralı 1 ölü

kazada 3 yaralı 1 ölü

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Yılmaz Morgül'den Hande Erçel itirafı! "Onunla evlenmek..."

Meryem Uzerli paraya para demiyor! Milyonluk kazancıyla dudak uçuklattı

İLİŞKİLİ HABER

Meryem Uzerli paraya para demiyor! Milyonluk kazancıyla dudak uçuklattı
Dua Lipa vatandaşlığını değiştirdi! Arnavutluk vatandaşlığı aldı

İLİŞKİLİ HABER

Dua Lipa vatandaşlığını değiştirdi! Arnavutluk vatandaşlığı aldı

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0