Özcan Deniz'e vize şoku! Her şeyini ertelemek zorunda kaldı

2 Aralık'ta Berlin'de gerçekleşmesi beklenen konserinden ünlü şarkıcıyı üzen haber geldi. Özcan Deniz ve orkestrası vize başvurularının sonuçlanmaması nedeniyle 27 Nisan 2023 tarihine ertelendiğini duyurdu.

Şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, 2 Aralıkta Almanya'nın başkenti Berlin'de sevenlerine konser vermek için hazırlanıyordu. Ünlü şarkıcı ve orkestra ekibinin vize başvuruları geç yapıldığından dolayı altı haftadır olumlu ya da olumsuz bir sonuç alamadıkları öğrenildi.

özcan denize vize şoku

özcan denize vize şoku

KONSER TARİHİ DEĞİŞTİ!

Vize başvurularının sonuçlanmadığı için Özcan Deniz, konserini ertelemek durumunda kaldı. Ünlü şarkıcının yapım şirketi "Bilgilendirme" başlıklı bir açıklama yaptı: 

"Sevgili Özcan Deniz hayranları; 02.12.2022 günü Berlin'deki konserimiz için yaklaşık altı haftadır vize başvurusu sonucunu beklemekteyiz. Şu ana kadar olumlu ya da olumsuz sonuç alınamadığı için konserimizi 27.04.2023 tarihine ertelemek zorunda kaldığımızı duyurmak isteriz. Anlayışınız için sonsuz teşekkürler. Görüşmek dileğiyle..."

özcan denizin berlin konseri ertelendi

özcan denizin berlin konseri ertelendi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Yılmaz Morgül'den Hande Erçel itirafı! "Onunla evlenmek..."

Dua Lipa vatandaşlığını değiştirdi! Arnavutluk vatandaşlığı aldı

İLİŞKİLİ HABER

Dua Lipa vatandaşlığını değiştirdi! Arnavutluk vatandaşlığı aldı
Camdaki Kız dizisinde şoke eden ayrılık!

İLİŞKİLİ HABER

Camdaki Kız dizisinde şoke eden ayrılık!
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0