Tolga Karel arka bahçesini paylaştı! Sosyal medyada olay oldu

6 yıl önce Türkiye'deki kariyerini bırakıp Amerika'ya yerleşen Tolga Karel arka bahçesinin fotoğrafını paylaştı. Tır şoförlüğü yapan Karel'in bahçesinde bulunan portakal ağacı dikkat çekti.

Yaprak Dökümü dizisinde canlandırdığı Oğuz karakteriyle bilinin Tolga Karel 2016 yılında kariyerini sonlandırıp ABD'li yerleşmişti. Sarah Scott ile evlenen ünlü oyuncu Amerika'da tır şoförlüğü yapıyor. Geçtiğimiz aylarda baba olan Tolga Karel'den yeni paylaşım geldi.

tolga karel arka bahçesini paylaştı

tolga karel arka bahçesini paylaştı

EVİNİN ARKA BAHÇESİNİ PAYLAŞTI!

Florida'da eşi ve 3 çocuğuyla yaşayan ünlü isim evinin bahçesini Instagram hesabı üzerinden paylaştı. Sonbaharın gelmesiyle birlikte arka bahçesindeki portakal ağacını şu notla beraber paylaştı: "Sonbahar ve arka bahçemizde portakal ağacı"

Tolga karel portakal bahçesi

Tolga karel portakal bahçesi

Tolga Karel'in bu paylaşımı birçok hayranı tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Kenan İmirzalıoğlu Milyoner yarışmasında sakız çiğneyen yarışmacıya öyle bir cevap verdi ki! "Patlatmaya kalkarsan..."

Petek Dinçöz'den oğluna özel şarkı geldi! Hız kesmeden yola devam ediyor...

İLİŞKİLİ HABER

Petek Dinçöz'den oğluna özel şarkı geldi! Hız kesmeden yola devam ediyor...
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0