Petek Dinçöz'den oğluna özel şarkı geldi! Hız kesmeden yola devam ediyor...

Ünlü şarkıcı Petek Dinçöz 2023 yılına hızlı bir giriş yaparak başlıyor. Hız kesmeden yoluna devam eden ünlü şarkıcıdan bir sürpriz de oğlu için geldi. Oğluna özel şarkı hazırlayan Dinçöz sürprizlerine 2023 yılında da hız kesmeden devam edecek gibi gözüküyor.

Bir döneme damgasını vuran şarkılarıyla bilinen Petek Dinçöz uzun zamandır sakin bir hayat sürdürüyordu. En son Mahmut Tuncer ile olan ilginç diyaloğu ile gündeme gelen bir çocuk annesi ünlü şarkıcı şimdilerde 2023 yılı için hazırlıklarına tam gaz devam ediyor. 8 yıllık sessizliğinin acısını çıkaran Dinçöz, ‘Çılgınlar Gibi’, ‘Sevgi Arsızı’ ve ‘Sensiz Bu Yaz’ parçalarına bir yenisini ekleyerek oğluna özel şarkısını yayımladı.

Petek Dinçöz

Petek Dinçöz

Mahmut TuncerİLİŞKİLİ HABERMahmut Tuncer'den Petek Dinçöz'e olay yorum!

OĞLUNA ÖZEL ŞARKI!

Söz, müzik ve düzenlenmesi Sezgin Gezgin'e ait olan, Petek Dinçöz'den oğluna özel paylaştığı yeni parçası Büyük Ustam geçtiğimiz günlerde video klibi ile birlikte dijital platformlarda yayımlandı.

Petek Dinçöz

Petek Dinçöz

BÜYÜK USTAM ŞARKI SÖZLERİ!

Dinçöz'ün yeni şarkısı Büyük Ustam'ın şarkı sözlerinin bir kısmı ise şöyle: Hani hep sen derdin ya/Bu aşkın başından sonuna/ Mahşerde bile bendim/ Şah damarında/ Ağlarım ben bilirsin /Olsun aksın gözyaşım / Helal olsun sana / Yanarım ben bilirsin / Sensiz kaldığımda/ Varsın aksın gözyaşım /Feda olsun sana/ Seni benden fazla seven biri olursa tanıştır kaderimdir /O benim büyük ustam...

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Uraz Kaygılaroğlu'ndan Cem Yılmaz'a sert çıkış! "Ciddi bir şey anlatıyorum..."​

Tolga Karel arka bahçesini paylaştı! Sosyal medyada olay oldu

İLİŞKİLİ HABER

Tolga Karel arka bahçesini paylaştı! Sosyal medyada olay oldu
Dilek Tunca’nın son halini görenler tanıyamadı!

İLİŞKİLİ HABER

Dilek Tunca’nın son halini görenler tanıyamadı!

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0