Aleyna Tilki çocuk istismarı dedi: Yüzüne 500 tl karşılığında dövme yapan genç gündem oldu!

Genç popçu Aleyna Tilki, sahne kostümleri konuşmaları ve takındığı tavırla gündemden düşmüyor. Aleyna Tilki ismini yüzüne 500TL karşılığında dövme yaptıran gencin videosu sosyal medyayı salladı. Aleyna Tilki ise bu duruma çocuk istismarı diyerek yanıt verdi.

Genç yaşta kazandığı şöhretin getirisini kimi zaman konuşmalarıyla kimi zaman hareketleri ile gösteren Aleyna Tilki, milyonlarca kitleye ulaşmayı başardı. Sahne kostümleri ile gündemden düşmeyen genç şarkıcı şimdilerde ise gündeme küçük bir çocuğun yüzüne "Aleyna Tilki" ismini dövme yapmasıyla geldi. Bu duruma şaşırtıcı cevap veren Tilki ise herkesi hayrete düşürdü.

Aleyna tilki genç çocuğun yüzüne dövme yaptırmasına açıklamalarda bulundu

Aleyna tilki genç çocuğun yüzüne dövme yaptırmasına açıklamalarda bulundu

"BUDA BİR ÇEŞİT ÇOCUK İSTİSMARI"

Sosyal medyada viral olan video büyük tepki uyandırdı. Sokakta yürüyen bir genç çocuğa kendisinin yüzüne Aleyna Tilki dövmesi yaptırılması şartıyla 200 TL verileceği söylendi. 200 TL'yi kabul etmeyen çocuk, 500 lira karşılığında dövme yaptıracağını söyledi. Dövmeci 500 TL'yi kabul eden genç çocuğu dükkana götürüp dövme yaptığı anları videoya çekti. 

aleyna tilki dövmesi yaptıran çocuk

aleyna tilki dövmesi yaptıran çocuk

SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAYINLADI!

Dövmenin yapılmış halini sosyal medyadan yayınlayan dövmeci ağır tepkilere maruz kaldı. "500 TL karşılığında zebaninin suratına Aleyna Tilki yazdırdım" ifadelerine yer veren dövmeciye ise  "İnşallah dövme gerçek değildir" ifadeleri kullanıldı.

Aleyna tilki dövmesi yaptıran çocuk

Aleyna tilki dövmesi yaptıran çocuk

 ALEYNA TİLKİ'DEN YANIT GECİKMEDİ

22 yaşındaki genç şarkıcı ise bu olanlar karşısında dövmeciye tepki gösterdi. "O çocuk çok tatlı ama yaşı çok ufak. Dövme yaptırma kararı alacak bir yaşta değil. Onun adına üzüldüm. Ona o dövmeye yapan kişi, suç işlemiş. Bu da bir çeşit çocuk istismarına girer!" ifadelerine yer verdi.

Aleyna tilkiden dövme açıklaması

Aleyna tilkiden dövme açıklaması

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

nail 1 yıl önce

dinimizde yani benim dinim islamda dövme yapmak yaptırmak haram başka dinde olanlara sözüm yok bu konuda hadis de var merak eden araştırsın int.de herşeye parmak atıyorsunuz.

Toplam 1 beğeni