Roman Abramoviç'in İstanbul'da tuttuğu yalının fiyatı dudak uçuklattı!

Dünyanın 120. en zengin kişisi olan Roman Abramoviç'in İstanbul'da tuttuğu yalının fiyatı duyanların dudağını uçuklattı. Ünlü milyarderin, Beykoz kıyısında denize sıfır tuttuğu yalı havadan ilk kez görüntülendi.

Rus-Ukrayna arasında yaşanan savaş nedeni ile sık sık yatlarıyla Türkiye'nin Boğazlarında boy gösteren milyarder Roman Abramoviç, şimdi de İstanbul'un gözde mevkilerinden biri olan Beykoz kıyısındaki yalıda yaşamayı planlıyor. Rus milyarder, Anadoluhisarı’ndaki Feyyaz Tokar Yalısı’nı aylık 50 bin dolara kiraladığı iddia edildi. Abramovinç'in kiraladığı yalı drone ile havadan görüntülendi.

rus milyarder roman abramoviç istanbul yalısını kiraladı

rus milyarder roman abramoviç istanbul yalısını kiraladı

İSTANBUL'UN EN GENÇ YALISINDA MİLYARDER HAVASI ESİYOR!

Yabancıların sıklıkla tercih ettiği ve modern görüntüsüyle dillere persenk olan Feyyaz Tokar Yalısı'nın kiracısı, Rus milyarder Abramoviç oldu. Ailesi ve kendisi için kiralık oturacağı yalının ise ücreti ise duyanların dudağını uçuklattı. Abramoviç, yalıya aylık 50 bin dolar (Yaklaşık 1 milyon TL) ödeme yapacağı ortaya çıktı.

feyyaz tokar yalısı

feyyaz tokar yalısı

MAAŞLARI ÖDEYEMİYORDU YALI KİRALADI!

Yaptırımlar sebebiyle zor durumda olduğu iddia edilen Roman Abramoviç’in, personel maaşlarını ödeyebilmek için arkadaşlarından borç para aldığı iddia edilmişti. Fakat İstanbul'da en gözde yalıyı kiraladığı söyleniyor. İşte Abramoviç'in oturacağı Feyyaz Toker Yalısı'nın drone görüntüsüyle havadan çekimi:

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Deli Dumrul 1 yıl önce

Geçin bu hikayeyi....bunlar oralara gelipte boşa para vermezler....hangi casus faaliyetin içinde onu araştırın....