Kutsi ev sahibiyle mahkemelik oldu! Maddi zorluklar yaşamaya başladı...

Şarkıları dillere pelesenk olmuş ünlü şarkıcı Kutsi son dönemde yaşadığı maddi zorluklar ile gündemde. Uzun bir süredir yaşadığı maddi zorluklar yaşamaya başlayan Kutsi'nin ev sahibi ile uzun süredir mahkemelik olduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Dillere pelesenk olan şarkılarıyla ve yer aldığı Doktorlar dizisindeki Doktor Levent karakteriyle izleyicinin beğenisini toplayan ünlü şarkıcı Kutsi özel yaşamında yaşadığı problemlerle sık sık gündemde olan isimlerden biri. Yine büyük bir iddia ile gündeme gelen oyuncunun maddi zorluklar yaşadığı ve bu sebeple de kirasını ödeyemediği söyleniyor.

Kutsi mahkemelik oldu

Kutsi mahkemelik oldu

MAHKEMELİK OLDU!

İddialara göre son zamanlarda maddi zorluk yaşayan ünlü şarkıcı Kutsi Caddebostan'daki kirası 10 bin tl olan evinin kirasını 14 aydır ödeyemiyor. Kutsi'nin, eşi Sibel Ülker ile birlikte oturduğu dairenin ev sahibiyle gecikmiş kira borcundan dolayı mahkemelik olduğu söyleniyor.

Kutsi ve eşi Sibel Ülker

Kutsi ve eşi Sibel Ülker

KutsiİLİŞKİLİ HABERKutsi'nin eşi Sibel Ülker'den skandal iddia: Şiddete uğruyorum

EV SAHİBİNE KABUL ETTİREMEDİ!

Ev sahibinin dava açmasının ardından gecikmiş kir borcunun bir kısmını ödeyen ve ev sahibine davayı geri çekmesi karşılığında borcun tamamını ödemeyi teklif eden Kutsi'ye ev sahibinden olumsuz cevap geldi. Ev sahibi tarafından kabul edilmeyen borcun davasının 16 Mart’ta Anadolu 12. İcra Mahkemesi’nde görüleceği söyleniyor.

Ünlü şarkıcı Kutsi ev sahibi ile davalık oldu

Ünlü şarkıcı Kutsi ev sahibi ile davalık oldu

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Mustafa Ceceli'nin ailesine hırsızlık şoku! 2,5 milyonluk altın...

Fazıl Say ile Ece Dağıstan el ele verip boşandı!

İLİŞKİLİ HABER

Fazıl Say ile Ece Dağıstan el ele verip boşandı!
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0