Esra Ezmeci'den olay sözler! "Hesabı ödemeyen erkeğe saygı duyulmaz..."

Sosyal medyadan kendisine gelen sorularla tanıtan Uzman Psikolog Esra Ezmeci geçtiğimiz günlerde bir televizyon programına konuk oldu. Uzman psikolog kendisine gelen bir soruya karşılık verdiği cevapla sosyal medyada büyük tepki çekti.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Uzman Psikolog Esra Ezmeci en son sunuculuğunu yaptığı Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programı ile izleyici karşısına çıkmıştı. Geçtiğimiz günlerde sunuculuğunu Nur Viral'in yaptığı Hayatta Her Şey Var programına konuk olan uzman psikolog kendisine gelen bir soruya karşılık verdiği cevapla sosyal medyada gündem oldu. İşte ünlü psikoloğun olay yaratan o sözleri...

Uzman Psikolog Esra Ezmeci

Uzman Psikolog Esra Ezmeci

"ERKEK PARA HARCADIĞI KADINI UNUTAMIYOR..."

Kadın - erkek ilişkisine dair yorumlarda bulunan Ezmeci kendisine gelen "Dışarıda yemek yediğimiz zaman hesap gelince nişanlım ortalıktan kayboluyor. Nedeni ne olabilir?" sorusuna verdiği "Hesap gelince "gel canım hesap geldi benim de yanımda para yok zaman zaten senin ödemen gerekir ya" deyin. Ödemeyin siz sakın ödemeyin bekleyin. Erkek gibi hissetmek nedir; senin sorumluluğunu alması demektir. Bu erkek hiç seninle ilgili sorumluluğu almıyor erkeğin gerektirdiği maddi yükümlülüğü hiç yapmıyorsa o zaman ona erkek olarak saygım kalmıyor. Bir erkek yemeği bile ödemekten çekiniyorsa benim hayatımda ne katkısı olacak. Erkek her zaman yatırım yaptığı, para harcadığı kadını unutamıyor ve daha çok seviyor." cevabıyla izleyicilerden ve sosyal medya kullanıcılarından tepki aldı.

Esra Ezmeci

Esra Ezmeci

Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programı final yapıyorİLİŞKİLİ HABEREsra Ezmeci ile Karşı Karşıya programı final yapıyor

"KOCANIZ PARA ÖDEMİYORSA ÖDETECEKSİNİZ!"

Ezmeci'nin bu sözlerinin ardından sunucu Nur Viral, Yusuf Kavaklı'nın "Kadın dinen kocası para bırakmıyorsa cebinden gidip para alabilirmiş. Habersiz almak dinen böyle bir şey varmış." sözlerini aktarınca ünlü psikolog bunun üzerine "Bu şu demek; sizi eşle bir görüyor. Kocanın parası da senindir diyor. Kocanız para ödemiyorsa ödettireceksiniz. İstemekten utanmayın" ifadelerini kullandı.

Esra Ezmeci

Esra Ezmeci

O SÖZLERE YORUM YAĞDI!

Ezmeci'nin kadın - erkek ilişkisine dair verdiği bu tavsiyeler tartışma konusu oldu. Özellikle kadın izleyiciler ve sosyal medya kullanıcılarından Ezmeci'nin bu sözlerine "Hani kadın eşitti", "Kadını yatırımlık görüyorsunuz", "Bunlar konuştukça ben utanıyorum" gibi tepki çeken yorumlar geldi.

İşte Esra Ezmeci'nin tepki toplayan o sözleri:

Doğuş'un 5 kuruş davasında karar!

İLİŞKİLİ HABER

Doğuş'un 5 kuruş davasında karar!
Tuba Ünsal'dan itiraf! 15 yıl sonra aynı...

İLİŞKİLİ HABER

Tuba Ünsal'dan itiraf! 15 yıl sonra aynı...

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 8

RESEN 1 yıl önce

ne bunlar ya erkeği bir araç olarak gören tipik yaratıklar zaten bunlar yüzünden toplumda kadın erkek şitdeti doğuyor ve toplumu yozlaştırıyor o yüzdende ne kadının nede erkeğin aile nezdinde bir değeri kalmadı bazen böyle bakıyorum konuştukları argo ve küfre ben erkek olarak utanıyorum bizler erkek olarak kadınları zarıf nazik kibar naif olarak bilir ve ötle de olması gerekir diye düşünüyorum bilemedim son zamanlarda kadınlar çok şikayet ettikleri tipik erkek modeline daha çok onlar özeniyorlar yazık bu da ileride kadınıda bir eşya moduna sokar korkarım işte ozaman hapı yuttunuz çok beğendiğiniz avrupada öyle

Deli Dumrul 1 yıl önce

Karga olan kılavuz bu olsa gerek

misafir 1 yıl önce

Bu uzman psikolog mu şimdi. Bana sorarsanız uzman artist sadece...

Mks 1 yıl önce

Yanlış olan nedir? Ben anlamadım.

DADAŞ 1 yıl önce

gidin la bu milleti siz çığrından çıkarıyorsunuz yok o ödedi bu ödedi ne fark eder hayat müşterek değil mi

Yorumların Tümünü Okuyun