Kansere yakalanan Fulden Uras'tan üzen paylaşım!

Meme kanserine yakalanan ve defalarca ameliyat masasına yatan şarkıcı Fulden Uras'tan herkesi üzen paylaşım geldi. Uras, 5 yıl önce kaybettiği annesiyle fotoğrafını paylaşıp "Sana sarılabilmek için neler feda ederdim" notunu düştü.

Yakalandığı meme kanserinden 10 yılda 12 kez ameliyat olan şarkıcı Fulden Uras, annesiyle hastane odasında annesi Müge Akkoyunlu ile çekilen bir fotoğrafını sosyal medyada paylaştı.

Beş yıl önce yaşamını yitiren annesi Müge Akkoyunlu'yu da anan sanatçı, takipçilerini duygulandıran şu mesajı yazdı:

"Benim canım yanıyor ameliyattan, onun canı yanıyor evladının acısından! Annelik böyle bir şey. Hüner doğurmakta değil! Yıl çok eski. Ben yine İngiltere'de en zorlu ameliyatlardan birini geçirmişim ve yanı başımda meleğim anneciğim. Kıymet bilin geç olmadan! Bir sesini duymak için, bir sarılabilmek için neler feda ederdim bilemezsiniz."

"KAVUŞACAĞIZ MELEĞİM"

Fulden Uras'ın annesi Müge Akkoyunlu, 2017 yılında geçirdiği ağır enfeksiyon nedeniyle kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Ünlü şarkıcı, annesinin mezarı başında da bir paylaşım daha yaptı ve "Kavuşacağız meleğim rahat uyu" mesajını yazdı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Esra Ezmeci'den olay sözler! "Hesabı ödemeyen erkeğe saygı duyulmaz..."

Doğuş'un 5 kuruş davasında karar!

İLİŞKİLİ HABER

Doğuş'un 5 kuruş davasında karar!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Misafir 1 yıl önce

Yaninda olanlar kiymet bilsin annelik yapmayip terk edenler vicdanlari sizlasin .ben okula gittim annne sordular yok hayatta ama benimle degil calistim evlwndim dogurdum hastanede yattim yok . Analik dogurmakla olmuyor. Herzaman yaninda olacaksin en azindan ben oyle yapmaya calisiyorum . Benim anne olacak kisi asalak erkek kardeslerine yigenlwtine bakiyor

Hakan 1 yıl önce

Gerçekten kahrolduk , hatta perişan olduk bu haber karşısında