Ben Bu Cihana Sığmazsam'ın yıldızı Erkan Can'dan para itirafı: İyi niyetimin kurbanı oldum!

ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi 'Ben Bu Cihana Sığmazsam'a Ekabir karakteriyle dahil olan usta oyuncu Erkan Can, özel hayatına dair açıklamalarda bulundu. "Geçmişte çok para kaybettim" diyen Can'ın "Birilerine kefil olup çok yara aldım. İyi niyetimin kurbanı oldum" şeklindeki itirafı hayranlarını şaşırttı.

90'lı yılların unutulmaz yapımlarından "Mahallenin Muhtarları" dizisiyle hafızalara kazınan oyuncu Erkan Can, uzun yıllardır hiçbir projede yer almıyordu. Ekranlara sürpriz bir dönüş yapan usta oyuncu, ATV'nin iddialı dizisi 'Ben Bu Cihana Sığmazsam'ın kadrosuna dahil oldu. Dizide Oktay Kaynarca'nın oynadığı Cezayir'in eski dostu olan "Ekabir" karakteriyle izleyenlerin karşısına çıkan Can, Sabah Gazetesine samimi açıklamalarda bulundu. 

Ben Bu Cihana Sığmazsam

Ben Bu Cihana Sığmazsam

"OKTAY'LA 38 YILDIR DOSTLUĞUMUZ HİÇ KOPMADI"

Dizinin kadrosuna dahil olma süreci hakkında konuşan usta oyuncu "Beni bilen bilir. Oktay Kaynarca benim konservatuvardan sınıf arkadaşım. 38 yıldır ilişkimiz, dostluğumuz hiç kopmadı, hep devam etti. Bana bu diziden ve rolden bahsedince kıramadım. Oktay'ın teklifini kabul etmemin en büyük nedeni de eskiye dayanan arkadaşlığımız. Oktay çok hakkaniyetli, adaletli, düzgün, tertemiz kalbi olan bir adamdır. Çok da iyi oyuncudur. Tiyatroda çocuk oyunları yapmıştık ama dizide hiç, bir araya gelmemiştik, burada beraber olmamız çok iyi oldu" diyerek sözlerine başladı. 

Erkan Can

Erkan Can

"GEÇMİŞTE ÇOK PARALAR KAYBETTİM"

48 yıldır sanat dünyasının aranan isimlerinden biri haline gelen Can, "Parayla ilişkiniz nasıl?" sorusuna verdiği ilginç yanıtla hayranlarını şaşırttı. "Çok para odaklı bir yapım yok" itirafında bulunan usta oyuncu "Geçmişte çok paralar da kaybettik. İyi niyetimizin kurbanı olduk. Birilerine kefil olduk, buralardan çok yaralar aldık. Ama zamanında şöyle zorluk çektik diye yakınmayı sevmem. Onlar hep benim kazanımım, dersler çıkardık" dedi. 

Erkan Candan şaşırtan açıklama

Erkan Candan şaşırtan açıklama

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Bensu Soral'dan o sorulara yanıt! "Ben aynı benim..."

Selami Şahin ilk kez açıkladı! Yokluk ve zorluklarla geçen çocukluğu yürekleri dağladı

İLİŞKİLİ HABER

Selami Şahin ilk kez açıkladı! Yokluk ve zorluklarla geçen çocukluğu yürekleri dağladı

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0