Büşra Pekin yüzüne estetik mi yaptı? Ünlü oyuncu gerçeği ilk kez açıkladı

Çok Güzel Hareketler programıyla adından oldukça söz ettiren ünlü oyuncu Büşra Pekin son dönemde yaptırdığı estetiklerle çok konuşuluyor. Büyük bir değişim yaşayan Pekin, yaptığı açıklamayla herkesi şaşırttı. İmaj değişikliğine gittikten sonra görenlerin tanımakta zorlandığı oyuncu, herkesin merak ettiği estetik sorusunu cevapladı.

Ünlü oyuncu Büşra Pekin fazla kilolarından kurutulup bambaşka birine dönüştü. Estetik operasyonda geçiren Pekin bu hali sosyal medyada çok konuşuldu. Özellikle son dönemde saçlarını da boyayan oyuncu bu hali için servet harcadığı iddia ediliyordu.

büşra pekin

büşra pekin

"YÜZÜMDEKİ TEK CİDDİ İŞLEM" DİYEREK AÇIKLADI

Hasan Can Kaya ile film çeken Büşra Pekin hakkında çıkan estetik haberlerine açıklama geldi. En büyük değişikliğin kilo vermek olduğunu söyleyen Pekin, "Yüzümdeki tek ciddi işlem burun dokunuşudur. Hollywood yıldızlarının uyguladığı bir dokunuşu uyguladık. Rollerin durumuna göre de oyuncu botoksu yaparım. Dudaklarımı ve yanaklarımı elletmem" dedi.

AÇIKLAMASI Tİ'YE ALINDI!

Yüzümde bir tane estetik olduğunu açıklayan Pekin, sosyal medyada ti'ye alındı.

"Biz Hasan Can Kaya ile film çekiyoruz, film gereği 23-24 yaşlarına inmem gerekti. Çok özel bir Hollwood tekniği kullanıyoruz. Özel bantlarla yüzümü gerdiriyoruz 4 bantla. Yüzümde bir tane estetik var. Sağlık ameliyatı sırasında aradan çıkarmıştım, dudaklarım kendi dudaklarım" dedi.

"Ciddi kilo verdim. İnsanlar haklı hiç alınmadım" diyen Büşra Pekin "Kendi doğallığımı bozmayı düşünmüyorum filmler için her şeyi yaparım" açıklamasında bulunmuştu.

Büşra Pekin, son paylaşımına 'Not: Yüzümde film için gerginleştirici bant uygulaması var. Estetik haberleri çıkarmayın' notuyla paylaştı. 

Ünlü oyuncunun son paylaştığı fotoğraflarda yeni operasyonları iyice ortaya çıktı.

Büşra Pekin

Büşra Pekin

Pekin'in paylaşımı sosyal medya alay konusu oldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Sedat Anar'dan çok konuşulacak itiraflar!Kerbela bu insanlığa bir dersti ama kimse ders almadı

Britney Spears'ten kesin karar! Asla dönmeyeceğim

İLİŞKİLİ HABER

Britney Spears'ten kesin karar! Asla dönmeyeceğim
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 7

birisi 3 ay önce

Ünlü oyuncu mu? Güldürmeyin yaa...

misafir 3 ay önce

Senden geriye bir şey kalmamış bacım yaaa. Yazık valla kendinize karşı bu kadar acımasızlık oysa çok güzel bir yüzünüz vardı. İlle de birilerine benzemek zorunda mısınız?

konuk 3 ay önce

para çok olunca işte böyle seda sayan gibi estetiğe parayı yatırırlar.

Toplam 1 beğeni

DURU 1 yıl önce

igrenc insanlar

Toplam 2 beğeni

türkoğlu 1 yıl önce

Allah akıl versin

Toplam 2 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun