Ebru Yaşar bir kez daha ödüle layık görüldü! Çarpıcı açıklamalarda bulundu

48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini bulurken en iyi arabesk fantezi dalında ödül alan şarkıcı ise Ebru Yaşar oldu.

Sinema, televizyon ve müzik kategorilerinde en iyilerin buluştuğu ödül töreni bu yılda sahiplerini buldu. 48. Altın Kelebek ödüllerinde 'En İyi Arabesk Fantezi Müzik Kadın Sanatçı' kategorisinin sahibi ise Ebru Yaşar oldu. Geçtiğimiz yıl da ödül alan Yaşar, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Panten altın kelebek ödülü sahiplerini buldu. Ebru yaşar

Panten altın kelebek ödülü sahiplerini buldu. Ebru yaşar

GELECEK YIL İÇİN SÖZ VERDİ

Türk müziğinin güçlü sesi Ebru Yaşar, geçtiğimiz yılda aynı ödüle layık görülmüştü. Yine kendi kategorisinde en iyi ödüle layık görülen sanatçı, gelecek yılda ödül alacağı için söz verdi. İşine aşkla ve tutkuyla bağlı olduğunu belirten Ebru Yaşar, "Çok heyecanlıyım, çok mutluyum. Bir dejavu yaşıyorum. Geçen sene de bu ödülü ben almıştım. Bu sene de aldım. Seneye nasip olursa inşallah tabi ki almak için de elimden geleni yapacağım. Aşkla tutkuyla bağlıyım işime. 25 sene olmuş. Hala dün gibi heyecanlanıyorum. Çok mutluyum" şeklinde konuştu.

Ebru yaşar bu yılda panten altın kelebek ödülünün sahibi oldu

Ebru yaşar bu yılda panten altın kelebek ödülünün sahibi oldu

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Pınar Deniz'in ödül konuşması alay konusu oldu! "Benim bu dünyayı kurtarmam lazım..."

Fahriye Evcen'in oğlu Karan'ın zor anları! Fındık kabuğu...

İLİŞKİLİ HABER

Fahriye Evcen'in oğlu Karan'ın zor anları! Fındık kabuğu...
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0