Pınar Deniz'in ödül konuşması alay konusu oldu! "Benim bu dünyayı kurtarmam lazım..."

48. Altın Kelebek Ödülleri dün akşam görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Geceye bazı isimler damgasını vururken bu isimlerden biri de En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü alan başarılı oyuncu Pınar Deniz oldu. Deniz'in ödülünü aldığı sırada yaptığı konuşma sosyal medyada gündem olurken bazı kullanıcılar içinse alay konusu oldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Yargı dizisinin Avukat Ceylin'i başarılı oyuncu Pınar Deniz, dün akşam 48'incisi gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödül töreninde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'ne sahip olan isim oldu. Televizyon, müzik ve sinema dünyasının en iyilerinin seçildiği Altın Kelebek Ödül Töreni, kırmızı halı seremonisiyle başladıktan sonra ödüllerine almaya hak kazanan isimlerin sahnedeki konuşmalarıyla devam etti. Çeşitli konuşmalara ve gösterilere ev sahipliği yapan görkemli geceye damga vuran isimler arasında Pınar Deniz de konuşmasıyla yer aldı.

Pınar Deniz 48.Altın Kelebek Ödülleri

Pınar Deniz 48.Altın Kelebek Ödülleri

SefoİLİŞKİLİ HABERSefo'nun sahne kostümü 'Altın Kelebek Ödül Töreni'ne damga vurdu!

"BENİM BU DÜNYAYI KURTARMAM LAZIM..."

Ödülünü almak için sahneye çıkan Deniz yaptığı konuşmayla sosyal medyanın diline düştü. Oyuncunun "İzlediğim filmde, para yüzünden çocukları katlediyorlardı. Ve ben bundan çok etkilendim, sabahlara kadar ağladım, hızımı alamadım metroda arkadaşıma şunları söyledim; benim bu dünyayı kurtarmam lazım, insanlara yardım etmem ve onlara dokunmam lazım dedim. Ve tam olarak bu duygu beni oyuncu yaptı. Teşekkür ederim." sözleri geceye damga vururken sosyal medyada bazı kullanıcılar tarafından da alay konusu oldu.

Pınar Deniz'in Altın Kelebek konuşması:

"İZLERKEN UTANDIM!"

Başarılı oyuncu Pınar Deniz yaptığı konuşmayla sosyal medya kullanıcılarının diline düştü. "Çok saçma, izlerken ben utandım!" yorumlarında bulunan kullanıcılar, Deniz'in konuşmasını "dünyayı kurtarmak isteyip de oyuncu olmak ne alaka..." başlıklarıyla hesaplarından paylaştılar.

Pınar Deniz konuşmasına tepkiler

Pınar Deniz konuşmasına tepkiler
Pınar Deniz
Pınar Deniz

Pınar Deniz

Pınar Deniz
HALUK LEVENT'TEN DESTEK MESAJI

Sosyal medyada eleştiri üzerine eleştiri gelen Deniz'e sanatçı Haluk Levent'ten ise destek mesajı geldi. Pınar Deniz'in konuşmasını sosyal medya hesabından "Herkes eleştirmiş Pınar Deniz'i. İnanın ki bir insanı kurtarmak tüm dünyayı kurtarmaktır. Henüz para kazanmaya başladı. Bildiğim gördüğüm Pınar bu düşlerine kavuşacaktır. Anlatım biçimi linç görmesine olanak sağlamış olabilir belki ama Haluk abisi olarak ben Pınar’a inanıyorum." sözleriyle paylaşan sanatçı Deniz'e desteğini gösterdi.

Haluk Levent

Haluk Levent

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 3

Hyr 1 yıl önce

herkes mesleğini bu bilinçle yapsa dünya kurtulur.

Toplam 2 beğeni

trakyalı 1 yıl önce

nerdeyse tüm reklamları kapatacan ,dizide tutacak havalanacan.. kendini kurtardın. gerisi PALAVVVRAAA

Sağlamhanlı 1 yıl önce

Sende bıkarsın