Melis İşiten kazadan yaralı kurtulmuştu! Kızının doğum gününü böyle kutladı...

Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş'ın hayatını kaybettiği feci kazadan yaralı olarak kurtulan oyuncu Melis İşiten ve eski eşi Uraz Kaygılaroğlu kazadan sonra kızlarının doğum gününü kutladı. O anları sosyal medya hesabından paylaşan İşiten'in paylaşımı büyük ilgi gördü.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Amasya'daki feci kazada 3 kişi yaşamını yitirirken, ünlü oyuncular Ceyhun Fersoy, Melis İşiten ve Sergen Deveci de yaralanarak hastaneye kaldırılmışlardı. Kazanın ardından son durumlarını paylaşan oyunculardan yeni paylaşımlar da gelmeye başladı. Hayatlarına dönüş yapan oyunculardan Melis İşiten, 2014 yılında nikah masasına oturduğu ve 5 yıl evli kaldığı Uraz Kaygılaroğlu'ndan olan kızları Ada'nın 6. yaş gününü kutladı. İşiten o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Melis İşiten ve Uraz Kaygılaroğlu kızları Ada ile birlikte

Melis İşiten ve Uraz Kaygılaroğlu kızları Ada ile birlikte

Uraz KaygılaroğluİLİŞKİLİ HABERUraz Kaygılaroğlu'ndan kazayla ilgili açıklama gelmişti! Melis İşiten ile fotoğrafını paylaştı

"BİZ SARILARAK İYİLEŞİRİZ..."

Kızlarının doğum günü için konsept partisi düzenleyen ünlü çift dostlarıyla bir araya geldi. O anları "Hep söylerim biz sarılarak iyileşiriz. Ve hep söylerim bence kızımın en büyük şansı kalabalık ailemiz! Olan olmayan herkese çok teşekkür ederiz. Tüm karanlık günlere güneş gibi doğdu kucaklaşmamız. İyi ki varsınız!" notuyla paylaşan kazadan yaralı olarak kurtulan İşiten'in paylaştığı videoda ayağındaki platin dikkat çekerken, aynı kazadan yine yaralı olarak kurtulan oyuncu Ceyhun Fersoy'un ve eşi Begüm Öner'in de olması dikkatlerden kaçmadı. Kazadan sonra bir araya gelen ekibin bu görüntülerine sosyal medyadan beğeni ve yorum yağdı.

Melis İşiten ve Uraz Kaygılaroğlu kızlarının doğum gününü böyle kutladı:

Aslıhan Doğan Turan doğum günü yemeğine servet ödedi!

İLİŞKİLİ HABER

Aslıhan Doğan Turan doğum günü yemeğine servet ödedi!
Aylin Kontente'den eşi Alper Kul'a romantik  doğum günü mesajı!

İLİŞKİLİ HABER

Aylin Kontente'den eşi Alper Kul'a romantik doğum günü mesajı!
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0