Esra Erol'dan Müge Anlı'ya ödül göndermesi!

Gündüz kuşağı programlarıyla milyonları ekranlara kilitleyen rakipler Esra Erol ve Müge Anlı'nın arasındaki kıyasıya savaş hız kesmeden devam ediyor. İkili arasındaki izlenme oranları üzerinden süren rekabetin sonucu Altın Kelebek Ödülü'nün sahibini bulmasıyla sonuçlansa da rakipler arasında rekabet hala sürüyor. Esra Erol'dan Müge Anlı'ya gelen ödül göndermesi de bu rekabeti kanıtlar nitelikte.

Aralarında küslük veya anlaşmazlık olduğu her fırsatta söylenen ekranların sevilen program sunucuları Müge Anlı ve Esra Erol arasındaki kıyasıya rekabet günden güne artış gösteriyor. Geçtiğimiz akşam gerçekleştirilen Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde Müge Anlı'nın En İyi Kadın Sunucu ve En İyi Gündüz Kuşağı Programı ödüllerini alması ise bu rekabeti iyice kızıştırmış gözüküyor. Müge Anlı'nın ödülleri almasının üzerine Esra Erol'dan gelen göndermeli ödül paylaşım da bu rekabeti kanıtlıyor. Müge Anlı'ya Altın Kelebeği kaptıran Esra Erol'un paylaşımı...

Esra Erol ile Müge Anlı arasındaki rekabet sürüyor

Esra Erol ile Müge Anlı arasındaki rekabet sürüyor

Müge AnlıİLİŞKİLİ HABERMüge Anlı'daki Ayşenur olayı ne? Müge Anlı'nın canlı yayınında skandal anlar! Muskayı açtılar

ESRA EROL'DAN MÜGE ANLI'YA ALTIN KELEBEK GÖNDERMESİ

Müge Anlı'nın ödülleri aldığı kategorilerde adaylığı bulunan Esra Erol yaptığı paylaşımla Müge Anlı'nın başarısına gönderme yaptı. İzlenme ölçümlerini ve reyting sonuçlarını sosyal medya hesabından paylaşan Erol "Yine en çok izlenen program olmuşuz. İlginizden daha büyük ödül mü olur? İyi ki varsınız, çok teşekkür ederim." notuyla sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Esra Erol sosyal medya hesabından ödül göndermesi yaptı

Esra Erol sosyal medya hesabından ödül göndermesi yaptı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Pınar Deniz'in ödül konuşması alay konusu oldu! "Benim bu dünyayı kurtarmam lazım..."

Dila Tarkan'ın oğlu eğitim hayatına erken başladı! 3 aylık oğlunu...

İLİŞKİLİ HABER

Dila Tarkan'ın oğlu eğitim hayatına erken başladı! 3 aylık oğlunu...

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

kartal12 1 yıl önce

kadın 11de program yapıyor sen 16'dan sonra bence oran olarak müge anlı daha iyi

Toplam 2 beğeni