Dila Tarkan'ın oğlu eğitim hayatına erken başladı! 3 aylık oğlunu...

Cemiyet hayatının genç isimlerinden olan Dila Tarkan'dan herkesi şaşırtan bir hareket geldi. 3 aylık oğlunun eğitimi için şimdiden seferber olan Tarkan sosyal medyada gündem oldu.

Sosyal medya fenomeni olarak da tanınan cemiyet hayatının genç ismi Dila Tarkan, geçtiğimiz Mart ayında ünlü iş insanı Dağhan Doğruer ile Yunanistan'da 3 gün 3 gece süren düğün ile dünya evine girdi. Ağustos ayında ise oğulları Luca Kartal'ı kucaklarına alan çiftten çocuklarının eğitim hayatıyla ilgili herkesi şaşırtan karar geldi.

Dila Tarkan ve Dağhan Doğruer çifti çocuklarını kucaklarına aldı

Dila Tarkan ve Dağhan Doğruer çifti çocuklarını kucaklarına aldı

Dila TarkanİLİŞKİLİ HABERDila Tarkan'dan üzücü haber! Acilen hastaneye kaldırıldı

DİLA TARKAN'IN OĞLU EĞİTİM HAYATINA ERKEN BAŞLADI!

Oğulları Luca Kartal'ın eğitimi için şimdiden seferber olan Tarkan - Doğruer çifti 3 aylık oğullarını iyi bir eğitim alması için şimdiden İstanbul'un önde gelen okullarında okutmak için başvuruda bulundu. Çiftin bu hareketi sosyal medyada gündem oldu.

Dila Kartal oğlunu okula yazdırdı

Dila Kartal oğlunu okula yazdırdı

"BAŞVURURKEN UTANDIM"

Okullarda yer kalmadığını söyleyerek böyle bir girişimde bulunduklarını söyleyen Dila Tarkan, 3 aylık oğlunu şimdiden okula kayıt ettirdi. Sosyal medya hesabından "Bence doğduğu gibi yazdırmak aşırı saçma bir şey, okulları 3 aylık oğlum için ararken bile utandım aslında ama bazı okullara erkenden yazdırmak gerekiyor yoksa yer kalmıyor. O yüzden şimdiden göndermeyi düşündüğüm okullara başvurumu yaptım. Başvuru yaparken hiçbir ödeme yapmadım sadece listeye aldılar. Okula gitme vakti geldiği zaman tercihimizi ona göre yapacağız. En azından okulun listesinde yazılı olduğunuz için listedeki yerinizi koruyorlar." ifadelerini kullanarak paylaşım yapan Tarkan merak edilen konuya açıklık getirdi.

Dila Tarkan ve oğlu

Dila Tarkan ve oğlu

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Bir Peri Masalı'nın Zaferi Mustafa Mert Koç'tan estetik açıklaması! Burnunu Taro Emir Tekin kırmış...

Esra Erol'dan Müge Anlı'ya ödül göndermesi!

İLİŞKİLİ HABER

Esra Erol'dan Müge Anlı'ya ödül göndermesi!
Şahan Gökbakar'dan Cem Yılmaz filmi olan Erşan Kuneri'ye yorum!

İLİŞKİLİ HABER

Şahan Gökbakar'dan Cem Yılmaz filmi olan Erşan Kuneri'ye yorum!

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

xray 1 yıl önce

hadi ordan ödeme yapmamış. bağış adı altında nelere yapılacak. neyse pardon para sizin.

Toplam 1 beğeni