Elon Musk'ın annesi Maye Musk da Türk kahvesi severlerden! Türk Kahvesi makinesi reklamı...

Twitter'ın yeni sahibi olarak da tanınan iş insanı Elon Musk'ın annesi Maye Musk da Türk kahvesi severlerden çıktı. Dünya Türk Kahvesi Günü'nde paylaştığı Türk Kahveli kareyle sosyal medyada gündem olan Maye Musk aynı zaman bir Türk Kahvesi makinesine ait markanın tanıtımını da yaptı.

Şu sıralar sosyal medya platformu Twitter'ı satın almasıyla gündeme sık sık gelen Tesla, SpaceX gibi popüler markaların sahibi olan iş insanı Elon Musk'ın annesi Maye Musk'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım gündeme oturdu. 5 Aralık Dünya Türk Kahvesi Günü'ne özel herkesi şaşırtan paylaşımda bulunan Maye Musk da Türk Kahvesi severlerden çıktı.

Maye Musk da Türk kahvesi severlerden

Maye Musk da Türk kahvesi severlerden

Jim CareyİLİŞKİLİ HABERJim Carey'den Elon Musk'a inat şaşırtan karar! Ayrılma kararı aldı

MAYE MUSK'DAN DÜNYA TÜRK KAHVESİ GÜNÜ'NE ÖZEL PAYLAŞIM!

5 Aralık Dünya Türk Kahvesi Günü'nde yaptığı paylaşımla dikkat çeken Maye Musk, elinde Türk kahvesini tuttuğu bir fotoğrafı üzerine yazdığı "Bir Kadın Plan Yaparsa' adlı kitabımda da bahsettiğim gibi Türk kahvemi çok seviyorum. Bugün (5 Aralık) Dünya Türk Kahvesi Günü vesilesiyle Türk kahvesi hakkında biraz bilgi paylaşayım. Bir diyetisyen olarak, araştırmaları takip ediyorum ve bulgular, ölçülü kahve alımının (günde 2-5 fincan) beslenmeyle ilişkili kronik hastalıkların olasılığını düşürdüğü yönünde." notuyla paylaştı. Musk aynı zamanda Türk Kahvesi makinesinin reklamını yaparken markayı ve markanın Türkiye reklam yüzü olan Tülin Şahin'i de gönderisine etiketledi. Musk'ın bu paylaşımı sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında yer alırken paylaşıma yorum ve beğeni yağdı.

Maye Musk Türk kahvesi makinesinin reklamını yaptı

Maye Musk Türk kahvesi makinesinin reklamını yaptı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Kızına rakun saldırdı! Yaptığı hareketle gündem oldu...

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0