Cesur aşık Pınar Altuğ! Yağmur Atacan'ın adını vücuduna kazıttı

Bir süredir ekranlardan uzak bir yaşantı sürdüren oyuncu Pınar Altuğ, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla hayranlarını şaşırttı. Eşi Yağmur Atacan'ın adını dövme yaptıran Altuğ, cesur hamlesiyle aşkını konuşturdu.

2008 yılında meslektaşı Yağmur Atacan ile nikah masasına oturan oyuncu Pınar Altuğ, 2009 yılında kızı Su'nun doğumuyla annelik sevinci yaşamıştı. Mutlu birliktelikleriyle magazin dünyasının örnek çiftlerinden biri olarak gösterilen Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan çifti, sık sık sosyal medya hesaplarından birbirlerine olan aşklarını haykırıyorlar. 

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan

Her fırsatta eşine olan sevgisini dile getiren Altuğ, son hamlesiyle cesaretini konuşturdu. Eşinin ismini koluna kazıtan ünlü oyuncu, melek kanatlarıyla çevrili "Yağmur" yazan dövmesini takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi. Ünlü oyuncunun bir ömür boyu mutluluğa "evet" dediği eşinin adını koluna yazdırması sosyal medyaya damga vurdu. 

Pınar Altuğ

Pınar Altuğ

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Sefo yaptığı hareketle gönülleri yine fethetti! Başkan seçilen öğrencinin...

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0