Toygar Işıklı'dan Altın Kelebek Tepkisi! "Gereksiz zaten, onun yerine..."

Geçtiğimiz akşam görkemli bir tören ile gerçekleştirilen ve birçok konudan tartışma odağı haline gelen Pantene Altın Kelebek Ödülleri'ne bir tepki de ünlü müzisyen Toygar Işıklı'dan geldi. Ünlü müzisyen, En İyi Dizi Müziği kategorisinin kaldırıldığı ödül töreni hakkında sosyal medyadan paylaştığı yazıyla tepki gösterdi.

Aşk-ı Memnu, Yaprak Dökümü, Çukur ve Ezel gibi başarılı yapımların müziklerini yapan ve büyük başarılara imza atan ünlü müzisyen Toygar Işıklı, Altın Kelebek'e tepki gösterdi. Bu yıl 48'incisi gerçekleştirilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde bazı kategorilerin kaldırıldığı görülmüştü. Kaldırılan bu kategorilerden biri olan En İyi Dizi Müziği kategorisi için tepki gösteren ışıklı sosyal medya hesabından sitem etti.

Toygar Işıklı

Toygar Işıklı

Pınar DenizİLİŞKİLİ HABERPınar Deniz'in ödül konuşması alay konusu oldu! "Benim bu dünyayı kurtarmam lazım..."

"GEREKSİZ ZATEN, ONUN YERİNE..."

42. ve 45. Panten Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Dizi Müziği kategorisinde ödüllerin sahibi olan Toygar Işıklı bu yıl bu kategorinin kaldırılmasına sosyal medya hesabından paylaştığı "Onun yerine; en tatlı gülümseyen oyuncu, en pıtırcık youtuber ödülü falan konmuş olabilir. En İyi Dizi Müziği Ödülü çok gereksiz zaten." açıklamasıyla tepkisini gösterdi.

Toygar ışıklı Altın Kelebek

Toygar ışıklı Altın Kelebek

PAYLAŞIMINA YORUM YAĞDI...

Sosyal medya kullanıcıları Işıklı'nın bu paylaşımına "sen zaten o ödülü hep hak ediyorsun, sen ödül almadan bile konuşuluyorsun, sen bizim gönlümüzde hep ödül alıyorsun zaten..." gibi yorumlarda bulunarak ünlü müzisyene destek verdi.

Toygar ışıklı'ya kullanıcılardan gelen destek mesajları:

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Barış Manço'ya "Düşünce Özgürlüğü' sorulmuştu! Cevabı yeniden gündem oldu...

Amber Heard Johnny Depp'e tazminat ödememek için çırpınıyor! Yeniden mahkemeye başvurdu

İLİŞKİLİ HABER

Amber Heard Johnny Depp'e tazminat ödememek için çırpınıyor! Yeniden mahkemeye başvurdu
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0