Cansu Nur Çufalı kocasını dövdü! Ünlü fenomenin kocasını darp ettiği iddiası gündemde...

Sosyal medya fenomeni Cansu Nur Çufalı ile boşanma aşamasındaki eşi arasında yaşanan darp iddiası gündeme bomba gibi düştü. İddialara göre tartışmaya giren ikiliden Cansu Nur Çufalı eşini "sen bana karışamazsın" diyerek dövdü.

İddialara göre eski manken olarak da tanınan sosyal medya fenomeni Cansu Nur Çufalı ile boşanma aşamasında olduğu bilinen eşi ünlü tekstilci Yusuf Yosi Özlevi arasında gündeme bomba gibi düşen bir tartışma yaşandı. Tartışma sırasında boşanma aşamasında oldukları ve araları kötü olduğu bilinen ikiliden Cansu Nur Çufalı iddialara göre eşini darp etti.

Cansu Nur Çufalı eşini darp etti

Cansu Nur Çufalı eşini darp etti

TAZMİNAT DAVASI AÇMIŞTI!

İş insanı Yusuf Yosi Özlevi, eşine karşı uzaklaştırma kararı alarak, eşinin kendisinden para alabilmek için kendisine iftiralar attığını ileri sürerek eşi Çufalı'dan çocuklarının velayeti ile 2 milyon tazminat talep etmişti. Çufalı ise Aile Mahkemesi'ne başvurmuş ve eşine karşı koruma kararı aldırmıştı.

Cansu Nur Çufalı

Cansu Nur Çufalı

ÇANTASIYLA SALDIRDI!

İddialara göre ikili arasında çekişmeli bir şekilde başlayan boşanma davası süreci devam ederken, taraflar arasında gündeme bomba gibi düşen bir olay yaşandı. Geçtiğimiz kasım ayında gittiği bir mekanda eşi Çufalı'yı gören Özlevi, eşinin yanın giderek "Çocuğu her gece evde bırakıp geziyorsun. Burada ne işin var?" diye tepki gösterince ikili arasında tartışma yaşandı. İddialara göre Çufalı kendisine tepki veren eşini "Sen bana karışamazsın." diyerek elinde çantasıyla darp etti. Eşine vurmaya başlayan Çufalı ile Özlevi'yi mekan güvenliği ayırmaya çalıştı. Eşi tarafından darp edildiği söylenilen Özlevi'nin yüzü ve burnunda aldığı darbeler sonucunda kanama ve yırtıkların oluştuğu da söylenilen iddialar arasında yer alıyor.

Cansu Nur Çufalı çantası ile eşine saldırdı

Cansu Nur Çufalı çantası ile eşine saldırdı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Ayten Soykök aracıyla kaldırıma daldı iki kişiye çarptı! O anlar kameralara böyle yansıdı...

Serenay Sarıkaya'nın saplantılı hayran ile imtihanı! Kades'ten yardım çağırmıştı...

İLİŞKİLİ HABER

Serenay Sarıkaya'nın saplantılı hayran ile imtihanı! Kades'ten yardım çağırmıştı...

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0