Serenay Sarıkaya'nın saplantılı hayran ile imtihanı! Kades'ten yardım çağırmıştı...

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya evinin önünde kendisine takıntılı hale gelen saplantı bir hayranı tarafından tehdit edilmişti. Bu saplantılı hayranına dava açan Sarıkaya geçtiğimiz günlerde yine aynı durumda karşılaşınca çözümü Kades'ten yardım çağırmakla aramıştı. O saplantılı hayran ile ilgili karar açıklandı.

Başarılı ve güzel oyuncu Serenay Sarıkaya geçtiğimiz Ocak ayında kendisini takip eden saplantılı hayranı tarafından evinin önünde tehdit edilmişti. Oturduğu sitenin önüne gelerek aracının önünü kesen Serenay Sarıkaya çözümü Kades'ten yardım istemekte bulmuştu. Kendisine tehditler ve ağır hakaretlerde bulunan Tayfun Demirtaş başlatılan soruşturma dahilindeki uzlaşmayı reddetmişti. Olayla ilgili soruşturma devam ederken saplantılı hayran için yeni bir karar geldi.

Serenay Sarıkaya

Serenay Sarıkaya

Serenay SarıkayaİLİŞKİLİ HABERSerenay Sarıkaya'nın gözlem altındaki sapığına hapis şoku!

"ALLAH KATINDA EŞ KILINDIK..."

Oyuncunun şikayeti üzerine olayla ilgili başlatılan soruşmada takıntılı hayran Tayfun Demirtaş'ın "Allah katında onunla benim eş kılındığımızı hissediyor ve düşünüyorum. Onun giymiş olduğu elbiselerin aynısı bende de var. Onunla görüşmek için başvurduğum her yolu yeniden deneyeceğim. Beni karşısına alıp konuşana kadar onun bulunacağı her yere gideceğim." ifadelerine yer vererek takıntısını dile getirdiği öğrenilmişti.

Serenay Sarıkaya

Serenay Sarıkaya

SERENAY SARIKAYA: "PSİKOLOJİMİ ALTÜST ETTİ!"

Başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya ise ifadesinde "Şüpheli, psikolojimi altüst etti. Canıma kastetmesi düşüncesiyle iş hayatımın durmasına ve dışarı çıkamaz hale gelmeme sebep oldu." açıklamalarına yer vermişti.

Serenay Sarıkaya takıntılı hayranından şikayetçi oldu

Serenay Sarıkaya takıntılı hayranından şikayetçi oldu

ŞÜPHELİ HAKKINDA SON KARAR VERİLDİ!

Olayın ardından gözaltına alınan şahıs, sevk edildiği mahkeme tarafından ruh ve sinir hastalıkları hastanesine gönderilerek gözlem altına alınmıştı. Oyuncu Sarıkaya ise, avukatı aracılığıyla İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurarak şüpheliden şikayetçi olarak 2 ay uzaklaştırma kararı aldırmıştı. Mahkeme Adli Tıp tarafından gelen "sanığın cezai sorumluluğunun olmadığı"na dair raporu göz önüne alarak geçtiğimiz gün kararını açıkladı. Akıl sağlığının yerinde olmadığı belirtilen Tayfun D.'nin "tehdit" suçundan beraati kabul edilerek yüksek güvenlikli bir sağlık kurumuna gönderilerek tedavi altına alınmasına karar verildi.

Serenay Sarıkaya

Serenay Sarıkaya

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Ümit Erdim'in kızından yüzleri güldüren kardeş tepkisi! "Çorapla mı çıkmış?"

Orhan Gencebay'dan hayranlarını endişelendiren haber!

İLİŞKİLİ HABER

Orhan Gencebay'dan hayranlarını endişelendiren haber!
Cansu Nur Çufalı kocasını dövdü! Ünlü fenomenin kocasını darp ettiği iddiası gündemde...

İLİŞKİLİ HABER

Cansu Nur Çufalı kocasını dövdü! Ünlü fenomenin kocasını darp ettiği iddiası gündemde...

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0