Petek Dinçöz'den hayatıyla ilgili açıklama: "Romanlara konu olacak..."

Geçtiğimiz günlerde bir televizyon programına katılan Petek Dinçöz, özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Romanlara konu olacak bir yaşamaya sahip olduğunu söyleyen Dinçöz'ün açıklamaları herkesi şaşırttı.

Ünlü şarkıcı Petek Dinçöz geçtiğimiz gün Okan Bayülgen'in sunuculuğunu yaptığı "Uykusuzlar Kulübü" adlı programın konuğuydu. Özel hayatına dair samimi ve çarpıcı açıklamalar da bulunan ünlü şarkıcı geçmiş yaşamında çok acı çektiğini dile getirdi.

Petek Dinçöz hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu

Petek Dinçöz hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu

"EVLENDİM, ÇOCUK DOĞURDUM..."

İki evlilik geçiren ve geçtiğimiz ağustos ayında da çocukluk aşkım diye nitelendirdiği Nida Büyükbayraktar ile nikah masasına oturarak mutlu bir yuva kuran ünlü şarkıcı "Evlendim, çocuk doğurdum, boşandım. Sonra 16 yaşındayken aşık olduğum adam ile evlendim. Şu an çok mutluyum. Kendimi çok şanslı hissediyorum." açıklamasını yaptı.

Petek Dinçöz ve Nida Büyükbayraktar

Petek Dinçöz ve Nida Büyükbayraktar

Petek DinçözİLİŞKİLİ HABERPetek Dinçöz'den oğluna özel şarkı geldi! Hız kesmeden yola devam ediyor...

"HAYATIM ROMAN OLUR..."

Özel yaşamıyla ilgili samimi itiraflarda buluna Dinçöz "Zaman makinesine girmiş gibiyim. Türk filmi gibi bir hayatım var resmen. Hayatım üç ciltlik kitap olur. Çocukluk, genç kızlık ve sektör. Zor bir çocukluk geçirdim. Çocuklukta hiç baba sevgisi görmedim." açıklaması yaparak film ve romanlara konu olacak bir yaşama sahip olduğunu da dile getirdi.

Petek Dinçöz

Petek Dinçöz

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Murat Tolga Şen'den oyuncu itirafı! "Keşke oyuncu olmasalardı..."

Esra Erol programında gergin anlar! Öfkeden deliye dönen anne terlikle...

İLİŞKİLİ HABER

Esra Erol programında gergin anlar! Öfkeden deliye dönen anne terlikle...

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0